Glas Javnosti

VOJTEHOVSKA ZA GLAS JAVNOSTI: Nisam kriva, i to sam jasno i glasno rekla na saslušanju! ADVOKAT: Predmet će zastareti, što je šteta, jer mi želimo na sud! (FOTO)

Vesti
Autor: Glas Javnosti

Poznata novinarka Tatjana Vojtehovski zadovoljna je prvom rundom suđenja, povodom krivične prijave koju je protiv nje i još nekoliko lica, podiglo Treće osnovno javno tužilaštvo, zbog krivičnog dela povreda tajnosti.

 

-Naravno odbacila sam navode krivične prijave, ne smatram se krivom ni po kom osnovu, a ono što je najbolje, ukinuta je poternica, kaže za Glas Javnosti Tanja Vojtehovski.

Na pitanje zašto je ukinuta, da li zbog toga što joj veruju da neće da „beži“ i da će se odazivati na pozive tužilaštva, samo se nasmejala.

Njen pravni zastupnik Vlada Tordorić, za Glas Javnosti objašnjava da ne postoji nikakvo krivično delo, da javnost mora da bude informisana o ovakvim stvarima, i da se zvanični organi prema njegovoj klijentkinji ponašaju kao prema uzbunjivačima i onima koji ukazuju na kriminal i korpuciju. Pa im je preporučio da se pozabave onima koji krše i zaista Zakon.

-Na žalost predmet će zastariti, iako bi mi veoma želeli da idemo na sud. Inače, Vojtehovsku i svoju bivšu suprugu je tužio otac dece, zapravo, oni su tužili svoju majku, a on je to uradio u njihovo ime?! 

Vojtehovski se tereti da je „povredila tajnost“ u svojoj emisiji "Život priča" 2016. godine. Budući da je poternica zatekla na odmoru u Crnoj Gori, čim je bila sletela na beogradski aerodrom i predala svoj pasoš, bila je sprovedena na saslušanje.

Da je zadovoljna kako je proteklo saslušanje, pokazala je i objavom na Tviteru, i pretpostavljamo hitom grupe „Slejer“.

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR