Glas Javnosti

VLADIMIR KOSTIĆ PREKO GEJ LOBIJA PREUZIMA SANU? Glavna perjanica profesor FDU Miodrag Tabački! PREVRTLJIV, NEPOUZDAN I RETKO KAD TREZAN!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Vladimir Kostić preko „gej“ lobija preuzima SANU?

Glavna perjanica i najpodmukliji eksponent američkog neoglobaliste Džordža Soroša, akademik Vladimir Kostić,  maksimalno se angažovao da obezbedi sebi doživotnu kontrolu nad SANU, što lično, što preko svojih pouzdanih saradnika sa Soroševog platnog  spiska.

U ostvarenju ovih podmuklih planova koji treba da zatru svaku patriotsku ideju u SANU, Kostić se u dobroj meri oslonio na podršku prozapadnog „gej“ lobija, koji predvodi penzionisani profesor sa FDU Miodrag Tabački, čije 
su homoseksualne sklonosti dobro poznate među studentima ovog fakulteta, ali i u beogradskim glumačkim krugovima.
 

Miodrag Tabački

Pored prominentnog mesta u „gej“ zajednici, Tabački je poznat i po drugim osobinama koje su ga plasirale u sam vrh Soroševe liste „podobnih“  akademika na koje se može računati. Prevrtljiv, nepouzdan i veoma retko u treznom stanju.

Tabački je na Sorošev platni spisak stavio i svoju ćerku Teodoru, koja je postala jedan od najekstremnijih pripadnika Soroševske NVO „Žene u crnom“, a u svom plaćeničkom aktivizmu je daleko nadmašila oca.

Ipak, za razliku od Miodraga koji je isključivo opredeljen ka istom polu, Teodora održava veoma prisne kontakte sa svojim šiptarskim kolegama i istomišljenicima iz Prištine, gde inače često boravi

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR