Glas Javnosti

Dok se žena borila sa poremećajem on slao poruke bivšoj: Šta bi ste vi radili na njenom mestu?

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Jedna žena priznala je da bila skrhana kada je saznala da je njen suprug razmenjivao eksplicitne poruke sa svojom bivšom devojkom - dok se ona borila sa dugogodišnjim neurološkim poremećajem.

Kako je objasnila u svom anonimnom pismu u kolumni "Draa Deidre" ona (37) i njem muž (39) zajedno su 12 godina i imaju dve ćerke. Iako su se, kaže, borili godinama sa njenim ADHD poremećajem, zbog kog je on većim delom bio frustriran njenom nemogućnošću da donese bilo kakvu odluku, baš kada je otkriven uzrok i kada su rešili da porade na svom odnosu pojavio se drugi problem - njegova preljuba.

"Kada smo konačno dobili potvrdu da imam ADHD, to je objasnilo zašto sam bila tako često ometena i zarobljena u svojim mislima... Imamo dve ćerke, od šest i devet godina, i pošto mogu da budem zaboravna, dosta porodične logistike pada na mog muža...


"Sa mnom nikad nije bio takav"

Bilo mu je teško i priznajem da nisam videla koliko je bio nesrećan. Ipak, na kraju smo počeli da razmatramo strategije suočavanja sa tim i zaista sam mislila da radimo zajedno na poboljšanju stvari. Tako da sam bila potpuno šokirana kada sam otkrila da on šalje poruke svojoj bivšoj skoro godinu dana!", rekla je ona pa dodala da su mnoge poruke bile seksualne prirode, što je nju dodatno šokiralo, jer kako kaže sa njom "nikada nije bio tako eksplicitan".

Ipak, kaže žena, koliko god bila besna zbog takvih poruka, jedna ju je posebno slomila:
"Međutim, slomile su me njegove poruke u kojima joj je govorio da ga je učinila najsrećnijim čovekom, kao nijedna pre ili posle nje".

"Njegovo objašnjenje mi nije dovoljno"

Kako je dalje otkrila, odmah mu je priznala da je videla poruke, a on je imao objašnjenje koje njoj nije bilo dovoljno.

"Rekao mi je da je bio usamljen i da je pokušavao da se poveže sa nekim jer nije osećao da može da razgovara sa mnom, ali meni to objašnjenje nije dovoljno.... Izvinio mi se i priznao mi da i sam misli da je depresivan. Takođe je rekao da želi popraviti stvari i uporno je ponavljao da želi samo mene", rekla je žena.

Nakon što je njeno poverenje poljuljano, sada priznaje da nije problem da mu da još jednu šansu ali da je problem što ne zna kako da mu ponovo veruje.


"Mislim da ću stalno želeti da proveravam njegov telefon, laptop i društvene mreže. To će me zamarati", zaključila je ona.

Vremenom će se poverenje vratiti?

Kako je svoje pitanje postavila u okviru kolumne koja savetuje ljude o raznim životnim problemima, tako je i sama dobila jedan.

"Kada smo slabi i depresivni, uobičajeno je da smo zauzeti drugim aktivnostima i, naravno, eksplicitne poruke i emocionalna afera pružaju savršenu distrakciju. Ako oboje želite da ojačate svoju vezu, nastavite da pričate i budite iskreni - vremenom će se poverenje vratiti. Potrebno je vreme da se uspostavi vaša dijagnoza i nove strategije koje ste postavili. Ako se stvari ne poprave, razmislite o savetovanju parova", glasio je savet.



Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR