Glas Javnosti

NOVA TEORIJA ZAVERE! SNIMAK KEJT MIDLTON JE LAŽAN? "Pogledajte senku na klupi"

Svet
Autor: Glas javnosti

Na snimku su analizirali sve detalje, od razmaka između dasaka na klupi, do Kejtinog džemera i odsjaja koji ostavlja na lakiranom naslonu

Na društvenoj mreži Jutjub pojavio se bizaran video-snimak na kojem se tvrdi da je na snimku Kejt Midlton koja govori o svom zdravstvenom stanju "pronađeno dosta sumnjivih stvari" zbog kojih su neki zaključili da je video potencijalno lažan.


Naime, na snimku su analizirali sve detalje, od razmaka između dasaka na klupi, do Kejtinog džemera i odsjaja koji ostavlja na lakiranom naslonu.

Princeza od Velsa je izašla pred javnost u petak i progovorila o svom zdravstvenom stanju kako bi utišala "buru" koja se podigla. Vodile su se razne spekulacije o njenom zdravstvenom stanju, a vest da ima rak šokirala je ceo svet.


"Najbizarniji detalj" koji je uočen jeste njen prsten na ruci koji navodno "nestaje", pa se "opet pojavljuje" na snimku.

Još jedna navodna "nelogičnost" je senka koju navodno na klupu bacaju crne pruge na njenom džemperu.

Iako je zamolila za razumevanje i pokušala da zaustavi različite priče i spekulacije, izgleda da u tome nije uspela, jer su internetom počele da kruže još bizarnije stvari.


Na kraju video-snimka je čak upoređuju sa preminulom princezom Dajanom...

Član BBC-ja koji je snimio video poruku Kejt Midlton u kojoj je objavila dijagnozu raka, otvorio se i ispričao detalje vezane za objave i spekulacije da je snimak montiran.


Podsetimo, poruka princeze od Velsa emitovana je u petak pre "Vesti u šest", u kojoj je otkrila je da joj je dijagnostikovan rak i da je na hemioterapiji posle teške abdominalne operacije - iako se uzdržala da kaže koju vrstu raka ima.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR