Glas Javnosti

MRAK SRBIJOM I DALJE VLADA

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Sasvim prirodno je da Rade Marković, Ratko Romić, Miroslav Kurak i Milan Radonjić budu oslobođeni za ubistvo Slavka Ćuruvije, jer je optužnica protiv njih napisana kao čista budalaština bez ijednog dokaza, po sistemu nagađanja, Tužilaštvo se trudilo da neutemeljene indicije predstavi kao dokaze, a poentaje da Tužilaštvo i Policija i dan danas nisu utvrdili ko je izvršio neposredno ubistvo.


Nejasno je kako je sud uopšte sproveo glavni pretres kad nema elemenata za vođenje istog. Nesretno i nepismeno Tužilaštvo Srbije hoće da osudi ljude za organizaciju ubistva, a nisu niti otkrili niti ispitali čoveka koji je ubistvo izvršio. Ko god smatra da ovi ljudi treba da budu osuđeni na osnovu ovako traljavo izgrađenog predmeta, taj pojma nema o krivičnom pravu, pojma nema o institutu pravde i jasno je da podržava bezobzirni linč i lov na veštice...


Naravno, opet će nestručnost pravosuđa i Policije da se slomi po džepu građana Srbije, koji će morati nevino optuženima, pritvaranima i medijski oblaćenima da isplate astronomske odštete reda veličine ne manje od 50 miliona evra zbirno. Dok god se svi oni pripadnici Policije i Tužilaštva, koji grade ovakve i slične montirane procese iz ko zna kakvih pobuda i interesa, ne budu pozivali na ličnu, pojedinačnu, profesionalnu, ali i materijalnu odgovornost, jer im  traljavi slučajevi padaju kao domine u ozbiljnim instancama, za srbiju neće biti pomaka napred niti jedan milimetar.

Nepismenim buzdovanima na ključnim pozicijama u državnom aparatu, koji su tu dovedeni jer su poslušnici i zastupaju ko zna čije interese, ali države Srbije sigurno ne, mora se jednom za svagda stati na kraj. Negativna kadrovska selekcija jeste rak rana zdrave budućnosti Srbije.

Setimo se samo ovom prilikom idiotskog i šuntavog, a pompezno najavljivanog procesa države Srbije protiv Miroslava Miškovića koji nas je koštao 30 miliona evra. Pa slučaj država Srbija protiv Dragoslava Kosmajca gde je samo njegova smrt onemogućila da takođe naplati višemilionsku odštetu.


Zašto se događaju ovakvi promašaji? Jer su nepismeni buzdovani vodili i gradili te predmete protiv njih, i za svoje promašaje nikada nisu pozvani na odgovornost. Pogledajte samo danas ko vam vodi Policiju - ponosni švercer i bot, sa armijom njegovih beskarakternih sluga raspoređenih na ključnim pozicijama, suprotno svim zakonima i propisima, a pažljivo biranih čitavu deceniju. Niko se ne buni i znači da je to svima ok.

Nazdravlje vam skupo plaćanje tuđih grešaka, i to onih koje ste upravo vi birali apsolutnom većinom, dragi građani Srbije, i kojima postojano ćutanjem odobravate sve učinjeno.

Diplomirani oficir Policije, predsednik Odbora za borbu protiv korupcije i kriminala NPSS, Rajević Zdravko.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR