Glas Javnosti

GLUMAC POMAŽE LEČENJE DEVOJČICE: Popularna trenerka iz serije na aukciji

Društvo
Autor: Glas javnosti

Glumac Aleksandar Dimitrijević je rešio da stavi trenerku iz druge sezone serije Klan na aukciju, i na ovaj način pomogne u lečenju male Petre koja boluje od cerebralne paralize.

Aleksandar Dimitrijević srpski je pozorišni i filmski glumac, najpoznatiji po ulozi Dejana Šolajića "Šoka" u seriji Klan. Aleksandar je pokazao da ima ogromno srce i trenutno prikuplja sredstva za lečenje male Petre.

Naime, Aleksandar, fanovima serije Klan poznat i kao Šok, na najhumaniji mogući način rešio je da se oprosti od ovog lika. Obožavaoci lika će se oduševiti kada budu čuli da mogu da dođu u posed popularne trenerke koju je Šok nosio u seriji.

Aleksandar je rešio da stavi trenerku iz druge sezone serije Klan na aukciju, i na ovaj način pomogne u lečenju male Petre koja boluje od cerebralne paralize.

Početna cena trenerke je 10.000 dinara.

Petra je prevremeno rođena beba, u dvadeset i osmoj nedelji trudnoće, sa težinom od svega 1200 grama. Odmah po rođenju prebačena je na Institut za neonatologiju u Beogradu, a njena borba za život praćena je krvarenjem, sepsom, prestankom disanja i konvulzijama, usled čega je došlo do teškog oštećenja mozga i dijagnoze cerebralna paraliza - diplegija.

Njeno stanje prate i drugi zdrastveni problemi - Arnold - Chiari malformacija (spuštanje malog mozga), slabovidost i još nekoliko komplikacija. O njoj brine čitav tim lekara specijalista iz Instituta za majku i dete, UDK Tiršova i Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i neurološka oboljenja.

Foto: Printscreen Budi human

Sada su joj potrebna sredstva za specijalističke preglede, operacije fibrotomije, logopedske tretmane, fizikalne terapije, neurorehabilitacije robotikom u inostranstvu, lekove i vitamine, lečenje u banjskim uslovima, za ortopedsku operaciju u inostranstvu, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

Licitacija će trajati do 30.11. do 18h. Licitacije je potrebno poslati u inboks Instagram profilu Aleksandra Dimitrijevića. Kako je glumac istakao, najveću ponudu će i objaviti nakon isteka licitacije.

Glas javnosti/K01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR