Glas Javnosti

ČEDOMIR STOJKOVIĆ HVALI MOĆNU BIA

Vesti
Autor: Glas javnosti

Valjevski aktivista Čedomir Stojković zvani “Čeda Podmornica” učestalo objavljuje svoja nedeljna gostovanja u BIA, gde redovno traži prijem da bi potkazivao svoje konkurente iz nevladinih organizacija.

Podsećamo, ovo je izazvalo polemike i razmenu teških reči između Stojkovića i samozvanog “kosovskog” aktiviste Bobana Bogdanovića, a prethodno je bilo i razlog Stojkovićevog razlaza sa ruskim opozicionarom Pjotrom Nikitinom.

Mnogo pažnje je privukao Stojkovićev najnoviji “tvit” u kom hvali sposobnosti i domete BIA, krilaticom “sve se može kada BIA hoće”.

Kao što su mediji već izveštavali, Čedomir “Podmornica” Stojković je od privatnog putovanja u Brisel napravio farsu i predstavu da se radi o nekoj vrsti zvanične posete.

Da bi održao ovaj privid, Stojković je na društvenim mrežama objavio jeftinu fotomontažu, tako što je nalepio svoju sliku na razglednicu Brisela koja se kupuje u suvenirnici.

Takođe, Stojković je na crno-belom štampaču odštampao svoje ime na običnom papiru, koji postavlja po stolovima u Briselu samo za potrebe fotografisanja, zbog čega je upozoren od strane obezbeđenja EU institucija, koje je zaduženo za poštovanje propisa o turističkom obilasku.

ČEDOMIR “PODMORNICA” STOJKOVIĆ OBJAVIO FOTOMONTAŽU IZ BRISELA




Glas javnosti/Vaseljenska.net

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR