Glas Javnosti

UPRAVO SE DEŠAVA NIMALO NAIVNA STVAR NA NEBU: IZAZVAĆE OVO kod LJUDI, a stiže nam i NEŠTO LOŠE

Vesti
Autor: Glas javnosti

Umesto da uvidimo da li smo sami odgovorni za situaciju u kojoj smo, mi ćemo ići linijom manjeg otpora i optužiti svet da je zao i da nas je izdao. Danas je zato "idealan" dan da pojedini od nas uživaju u sažaljevanju samih sebe jer je sve bolje od preuzimanja odgovornosti.

Danas se dešava tranzitni Mesec koji je u konjukciji sa Saturnom, a mnogi od nas mogli bi da iskoriste taj astrološki aspekt da za sve svoje probleme okrive druge. Neki će početi da se samosažaljevaju i jadikuju nad sudbinom već od 9. juna. Kada vidimo da nas niko navodno ne voli, uverićemo se da nam je navodno ponestalo sreće u ljubavi i da je nikada nećemo imati.

Umesto da uvidimo da li smo sami odgovorni za situaciju u kojoj smo, mi ćemo ići linijom manjeg otpora i optužiti svet da je zao i da nas je izdao. Danas je zato "idealan" dan da pojedini od nas uživaju u sažaljevanju samih sebe jer je sve bolje od preuzimanja odgovornosti. Ne želimo da znamo da su naši životi onakvi kakvi jesu jer smo ih mi sami, svesno ili nesvesno, kreirali na taj način.

printscreen / dru?tvene mre?e
foto: Glas javnosti / objektiv

Vaga

Postoje trenuci kada pogledate svoj ljubavni život i samo želite da se isplačete. Osećate se kao da je ljubav upravo proletela pored vas i zaobišla vas u širokom luku. Ne možete da zadržate nikoga i imate osećaj da nikome od partnera nije preterano stalo do vas. Naravno, šarma vam ne nedostaje, pa ćete i dalje izlaziti na sastanke i upadati u prolazne afere, ali pitaćete se šta je s ljubavlju. Tokom tranzita Meseca u konjukciji sa Saturnom 9. juna 2023. odlučićete da jednostavno nemate sreće na polju ljubavi i prihvatićete da je to možda vaša sudbina. Vama je lakše da osudite svet zbog toga što je tako okrutan i neljubazan prema vama. Međutim, niste razmišljali o tome da možda postavljate barijere oko sebe, tako da ljubav ni na koji način ne može prodreti u vaš život. Umesto da preuzmete rizik na polju ljubavi, radije biste se samosažaljevali i okrivili Univerzum za to, što nikako nije dobro po vas.

Jarac

Ponovo ste zaglavljeni u odnosu bez ljubavi. Osećate se kao da jednostavno nemate sreće na tom polju jer izgleda da se konstantno zaljubljujete u pogrešne. Osećate se kao da su pogrešni izbori sve što zaslužujete i ako nastavite da razmišljate tako na kraju ćete zaista i završiti sa nekim ko će biti vaš najgori izbor. Ono što se dešava danas, 9. juna 2023, tokom tranzita Meseca u konjukciji sa Saturnom, jeste da odbijate da pogledate sami sebe i priznate da zaslužujete mnogo više. Vi samo gledate kako drugi reaguju na vas. Verujete da nemate sreće u ljubavi, ali zapravo ste napravili od sebe magnet za loše ljude. Sada kada vam oni pokazuju pravo lice vi ubeđujete sebe da zapravo samo takve izbore i zaslužujete. Imajte u vidu da ste i vi vredni ljubavi i poštovanja i ništa manje od toga ne treba da tolerišete. Savet za Jarčeve je da izađu iz toksične veze u kojoj su i krenu dalje.

Vodolija

Poslednja stvar koju ćete ikada priznati jeste da imate utisak da nemate sreće u ljubavi. Međutim, tako se osećate i provodite mnogo vremena ubeđujući sebe da ste sami izabrali taj način života. Odlučujete da živite bez ljubavi jer je, po vašem mišljenju, tako mnogo lakše. Pravo je pitanje za koga je to zapravo lakše? Tokom tranzita Meseca u konjukciji sa Saturnom razmišljaćete intenzivno na temu ljubavi i doći ćete do zaključka da jednostavno zvezde nisu bile na vašoj strani. Mislićete da nemate sreće u ljubavi. Međutim, prava istina je da ste previše uplašeni da biste sve stavili na kocku. Ideja o tome koliko morate da promenite svoj život ukoliko bi i ljubav u njemu igrala ključnu ulogu za vas je toliko zastrašujuća da biste se radije pretvarali da vam aposlutno niko ne treba ili da jednostavno "nemate sreće u ljubavi". Zvezde vam poručuju da vi zapravo imate svu sreću koja vam je potrebna. Samo nemate hrabrosti da verujete u mogućnost realizovanja prave ljubavi i kompromise koji dolaze uz to.

Glas javnosti / E02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR