Glas Javnosti

U ORAHOVCU NOVI GRAFITI TERORISTIČKE "OVK": Išaran automobil i nekoliko kuća oko crkve (FOTO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

U Orahovcu su jutros osvanuli novi grafiti terorističke tzv. "ovk" ispisani na jednom automobilu, garaži, kao i na nekoliko kuća u ulicama oko crkve u tom mestu.


Vlasnik automobila Dobrivoje Đorić, grafit "UČK" ispisan crnom masnom farbom primetio je rano jutros, kada je pratio ćerku u školu i slučaj prijavio policiji koja je obavila uviđaj.

“Nisam video ko je uradio, ali sam jutros kad sam pošao da vodim ćerku u školu video natpis na autu, koji nas je uznemirio. Policija je došla na moj poziv, obavila uviđaj i pozvali me da u stanici dam izjavu”, rekao je Đorić.


Grafiti su ispisani na još nekoliko kuća u ulicama oko crkve u Orahovcu među kojima su kuće Radiše Lukića koji živi u toj kućim, kao i na kući u vlasništvu Zorana Kujundžića, u kojoj nema žitelja.Dobrivoju Đoriću je brat Đorđe kidnapovan 1998. godine, dok je Radiši Lukiću brat Radivoje kidnapovan 1999. godine.

Svi incidenti sa grafitima u Orahovcu koji su se dogodili u poslednja dva dana, dogodili su se u blizini crkve koja je centar okupljanja Srba u tom gradu.

Glas javnosti/Kosovo onlajn/Radio Goraždevac

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR