Glas Javnosti

TEŽAK BEZOBRAZLUK PRIŠTINE: Tzv. kosovska policija u izveštaju ne pominje da je pretučeni maloletnik (15) Srbin ni da su napadači Albanci!

Vesti
Autor: Glas javnosti/Kosovoonline

Takozvana "kosovska policija" oglasila se o incidentu koji se danas dogodio u Suvom Dolu, u kome su četvorica Albanaca brutalno pretukla maloletnog Srbina Lazara Milutinovića (15), ali u izveštaju nema podataka o tome koje je nacionalnosti pretučeni!

U objavi policije na Fejsbuku nema ni podatka da su Milutinovića napali Albanci, jedino da je maloletna osoba prijavila da je fizički napadnuta od četiri osobe.



"Danas, 22. januara 2023. godine Policijskoj stanici u Južnoj Mitrovici prijavljen je slučaj sa elementima krivičnog dela laka telesna povreda.

Prema rečima maloletnog građanina Kosova, podnosioca prijave, danas oko 05.15 časova, dok nije bio na putu u selu Suvo Do, fizički su ga napale četiri osobe.

Povodom ovog slučaja, policijski istražitelji preduzimaju istražne radnje u cilju identifikacije i hapšenja osumnjičenih. Sve dosadašnje istražne radnje predočene su tužiocu zaduženom za ovaj slučaju", navodi se u ovom sramnom saopštenju takozvane "policije".


Kako je ranije danas javio Kosovo onlajn maloletni Lazar Milutinović izjavio je pretučen od četvorice Albanaca.

"Jutros sam krenuo na posao i presreo me je auto. Rekli su mi nešto na albanskom, ja to nisam razumeo, spustio sam glavu i nastavio dalje.

Oni su izašli iz auta, ja sam krenuo da bežim od njih, ali su me sustigli, uhvatili i onda su me šutirali i udarali gde su stigli. Ništa mi nisu rekli, samo su me tukli i uzeli su mi telefon iz jakne", rekao je maloletni Milutinović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR