Glas Javnosti

SRPSKA LISTA: "Kurtijevi specijalci" ponovo ušli u prostorije Kancelarije za Kosovo i Metohiju

Vesti
Autor: Glas javnosti

Srpska lista obavestila međunarodnu zajednicu da su predstavnici "Kurtijevog gradonačelnika" ponovo ušli u zgradu u kojoj su prostorije Kancelarije za KiM.

Službe Direkcije Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Kosovsko-mitrovačkog upravnog okruga i Centra za socijalni rad Vučitrn u naselju Bošnjačka mahala, u Kosovskoj Mitrovici.

Tom prilikom zaposleni su obavešteni da moraju da napuste svoja radna mesta i isele se iz zgrade u roku od tri dana, navodi se u saopštenju Srpske liste.


"Na poziv međunarodne zajednice da nelegitimni gradonačelnici rade sa alternativnih lokacija oni su otišli korak dalje i žele da oduzmu i naše prostorije, pa u tom postupku svoju osionost i demonstriranje sile pokazuju tako što ne poštuju sopstvene zakone i pravila te dokument dostavljaju na albanskom jeziku", navodi se u saopštenju.

Istovremeno, Srpska lista je upitala međunarodne predstavnike da li se na ovaj način poštuje njihov poziv da nelegitimni gradonačelnici rade samo administrativne poslove i ne donose političke odluke protiv građana naših opština.

Glas javnosti/T01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR