Glas Javnosti

Nekad je bila najlepša sportistkinja: Jedna slika joj upropastila karijeru

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Znate one fotografije i snimke koje ste videli hiljadu puta, ali ne znate ni kako se zove osoba koje se nalazi na njima, niti znate bilo kakav kontekst. Evo kako je jedna fotografija uništila život jednog lepotici.

Alison Stok danas ima 33 godine, a prethodnih 15 godina je prolazila kroz pravu golgotu zbog jedne fotografije. Ni mediji, ni paparaci je nisu ostavljali na miru.

Mnogi je smatraju najlepšom devojkom na internetu, a ni godine nisu otupele stav mnogih. Ipak, sve je počelo od jedne kontroverzne fotografije koja se otrgla od želje i namere autora, ali i same atletičarke.


Alison je tokom 2007. godine bila na završnoj godini srednje škole, skakala je sa motkom i ujedno povremeno dopunjavala kućni budžet radeći kao model.

Izgradila je svoje ime vrlo brzo i u srednjoškolskim okvirima je brzo porušila niz rekorda.

Jedna fotografija joj je potpuno promenila život.

Od detinjstva je zavolela sport, a kako je brat postao gimnastičar i ona je odlučila da se posveti treninzima i išlo joj je odlično.

BIla je jedna od najuspešnijih Amerikanki, već sa 15 godina je bila prvakinja SAD, a preskočila je impresivnu visinu od tri metra.


Tokom zadnje godine srednje škole je počela da beleži i međunarodne rezutate, uvek je uspevala da ostavi lestvicu na vrhu i nizala je brojne medalje. Oborila je rekord skokom od preko četiri metra!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR