Glas Javnosti

Nemanja Radonjić asistencijom i golom spašava Hertu od ispadanja u Cvajtu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Herta je na svom terenu u 30. kolu Bundeslige pobedila Frajburg rezultatom 3:0 i tako sačuvala šanse za opstanak u ligi. Na meču se posebno istakao bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić.

Berlinci su dobro otvorili utakmicu i došli do prednosti preko napadača Kšištofa Pjonteka u 13. minutu, a zatim su nastavili da pritiskaju protivnika.

Srpski krilni napadač je najpre asistirao desnom beku Peteru Pekariku kod drugog gola u 22. minutu. Radonjić se kasnije upisao i u strelce u 85. minutu i tako postavio konačan rezultat - 3:0. Srbin je pretrčao više od 50 metara, a zatim završnicom u stilu vrhunskog golgetera savladao golmana Frajburga Florijana Milera.

 

Herta je ovim trijumfom pobegla sa pretposlednjeg mesta na 14. poziciju uz 30 osvojenih poena isto koliko imaju Verder na 15. i Arminija na 16. mestu, Keln je 17. sa 29, dok je poslednji Šalke sa samo 13.

Berlinci imaju meč manje u odnosu na pomenute timove i ukoliko uspeju da materijalizuju tu prednost sva je prilika da će ostati u eliti.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR