Glas Javnosti

SKANDALOZNO! ČEDA PODMORNICA UDARIO NA NEJAČ, OVOG PUTA ZALETEO SE NA BABU

Vesti
Autor: Glas javnosti

Reporter portala danas je u centru Beograda prisustvovao neverovatnoj sceni u kojoj je glavni akteri bio Čedomir Stojković zvani Čeda Podmornica, predsednik političke partije „Svi za Ukrajinu“.

Naime, Stojković je životinjski urlao i fizički nasrnuo na stariju gospodju, koju su građani kasnije prepoznali kao Branku Savić, nekadašnju predsednicu opštine Barajevo, koja je inače tokom 2000-tih bila visoki funkcioner Demokratske stranke.

Naknadnom analizom događaja, nas reporter došao je do saznanja da ovaj napad Čede Podmornice na funkcionerku Demokratske stranke nije ni malo slučajan s obzirom da Podmornica već duži vremenski period Demokratsku stranku tretira kao ispostavu preko koje se vrši rusko hibridno delovanje u našoj zemlji.

U prilog tome Stojković često podseća da je pod vlašću Demokratske stranke, ruskoj strani prodat NIS, kao i da mu je Nikola Sandulović, počasni konzul lažne države Kosovo u Severnoj Makedoniji, lično potvrdio da su Nenad Čanak i Bojan Pajtić, glavni ruski igrači u Srbiji.

Zbog navedenog fizičkog napada, Branka Savić će podneti krivičnu prijavu protiv Čedomira Stojkovića, a mi ovom prilikom apelujemo na nadležne državne organe, da zaustave ovo razularenog čoveka, dok ne daj Boze, ne nastrada neko od mirnih žitelja našeg grada.

(Glas javnosti/ nasaborba.com)

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Marko u 27.03.2023 23:32:18 h
     0 
Treba ga sacekati negde u mraku ogavni.