Glas Javnosti
posta

Saveti kako da privučete POZITIVNU ENERGIJu pomoću OGLEDALA

Vesti
Autor: Glas javnosti

Postoje verovanja da ako se pravilno postave ogledala, to može uticati na pozitivnu energiju u kući

Mala prostorija i uski hodnik

Malu sobu možete povećati ogledalom gde god da ga postavite.Isto možete da uradite i s dugačkim, uskim hodnikom na koji treba staviti ogledalo uzduž zida.Nemojte postavljati ogledala jedno preko puta drugog jer će se tako zarobiti či energija koja će se odbijati jedna od druge i ostati zarobljena u tom prostoru, objašnjava feng šui.

Možete ga postaviti na kraj dugog mračnog hodnika kako bi reflektovalo svetlo i pozitivnu "či" energiju u prostor. Ali pazite da ogledalo ne gleda prema ulaznim vratima ili kuhinji.

Hodnik

Najbolje je postaviti ogledalo vertikalno uz ulazna vrata ili isto tako, ali na bočni zid.Najveća greška je staviti ogledalo nasuprot ulaznih vrata jer se reflektovanjem ulaza sva energija i mogućnosti odbiju od vas, pre nego što vam i dođu, prema feng šuiju.

Stepenište

Postavljanjem velikog ogledala na zid stepeništa vizualno ćete ga proširiti, naročito ako je usko.To će takođe stvoriti sreću i pomoći dobroj energiji da kola stepeništem.Ne preporučuje se stavljanje ogledala u podnožje stepeništa jer "seče" noge i kada se penjete i spuštate.

Kupatilo

Ogledalo ne bi trebalo da reflektuje WC šolju niti "da seče" glavu bilo kome ko se u njega gleda.Neki preporučuju da se stavi ogledalo u punoj dužini vrata kupatila sa spoljne strane.Tako se čini da kupatilo "nestaje" reflektovanjem ostalog prostora.

Kuhinja

U njoj se, prema feng šuiju, ne preporučuje stavljanje ogledala.

Spavaća soba

Ne preporučuje se da se ogledalo postavi tako da gleda prema krevetu jer donosi lošu energiju, niti iznad kreveta.Prema feng šuiju, tako postavljeno ogledalo može biti krivac za loš san, ali i probleme u braku.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR