Glas Javnosti

SANU ŠESTI DEO: AKADEMIK ĐORĐE ŠIJAČKI U FUNKCIJI OPSKURNIH STRANIH INTERESA

Vesti
Autor: Glas javnosti

Kontroverzni akademik Đorđe Šijački, jedan od ekstremnijih zagovornika separatističkog koncepta "Vojvodina Republika", danas je ugovorio konspirativni sastanak između odlazećeg predsednika SANU Vladimira Kostića i jednog važnog državnog funkcionera, prilikom kojeg je Kostić zatražio "podršku države" u daljem radu, čitaj uništavanju SANU.

Međutim, pomenuti državni funkcioner, kao izuzetno iskusan i patriotski orijentisan čovek, nije ušao u Kostićevu zamku. Štaviše, nakon završenog sastanka bio je šokiran nedostatkom Kostićevog digniteta, koje je bilo ispod svake granice ljudskog dostojanstva.

Po završenom sastanku, Kostić i Šijački su zadovoljno i pobedonosno otišli na ručak u jedan od restorana u blizini Akademije, ne shvatajući da ostavili očajan utisak i da su današnjim sastankom zaboli poslednji ekser u mrtvački kovčeg njihovog antisrpskog delovanja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Radivoje Marinović u 26.03.2023 10:30:32 h
     0 
Šijački zagovornik Vojvodina republike. E bednici, e ološu, e ustaška propagandna mašinerijo. Jebo vas sve paranoik i hrvatski špijun Časlav Ocić, koji vam prodaje te drkotine