Glas Javnosti

SANU MULJANJE PETI DEO: VLADIMIR KOSTIĆ SE NUDI VLASTIMA

Vesti
Autor: Glas javnosti

Poslednjih nekoliko dana među akademicima SANU vlada opšte zgražavanje, jer se odlazeći predsednik Vladimir Kostić nudi državnim vlastima, kao poslednja stanična prostitutka.

Zgražavanje akademika je tim veće, jer je Kostić upravo do juče u okviru SANU bio "bastion građanske opozicije", te je njegov nalet u zagrljaj pojedinim državnim funkcionerima toliko mučniji i grozniji, pre svega jer je isključivo interesno motivisan.

Pre nekoliko dana Kostić se sastao sa jednom ministarkom iz Vlade Srbije od koje je zatražio podršku za njegove kandidate na predstojećim izborima u Akademiji, a danas se, uz posredovanje, najblaže rečeno kontroverznog akademika Bogdana Šolaje, sastao sa još jednim visokim državnim funkcionerom, kojem je nudio sve, a da se zauzvrat od strane vlasti podrži Kostićeva linija na izborima, predvođena moralnim pigmejom Zoranom Kneževićem.

Podsećamo da je već duži vremenski period domaća i regionalna javnost šokirana kakvi nedostojni i nemoralni satrapi, lažni akademski autoriteti pokušavaju da nastave da kontrolišu SANU, kao predkorak za uništavanje srpskog nacionalnog i akademskog bića, a sve radi stavljanja naše najeminentnije naučne institucije pod potpuni inostrani uticaj.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Simona u 26.03.2023 10:01:08 h
     0 
Uh, ološu ustaški, dokle ćete bljuvati laži protiv SANU, SPC, Vučića itd. Nema kraja vašim najogavnijim izmišljotinama koje proizvodi ubačeni hrvatski špijun Časkav Ocić, čovek s psihodijagnozom, šizofreni paranoid, plus notorni peder, ljubavnik vašeg glavnog urednika. Najgadnije ste balijsko proustaško i prošiptarsko smeće u Srbiji. Za vas su žene u crnom srpski patrioti
od Zoran u 26.03.2023 10:31:57 h
     0 
Koja ste vi gamad, Glasu uistaške i šiptarske propagande u Srbiji