Glas Javnosti

SANU EKSKLUZIVNO: SPISAK AKADEMIKA KOJI SU PODRŽALI ANTISRPSKU OPCIJU U OKVIRU SANU

Vesti
Autor: Glas javnosti

Naš portal je došao do ekskluzivnih saznanja koja se odnose na spisak akademika koji su podržali Zorana Kneževića, kandidata američke ambasade na predstojećim izborima u SANU.



Podsećamo da je Knežević „hibridni proizvod“ odlazećeg predsednika SANU Vladimira Kostića, koji već nekoliko godina subverzivno deluje po agendi Klausa Švaba i njegovih sledbenika.

Zbog toga, veoma važno je ne samo zbog SANU, već i zbog istorije srpskog naroda da ovaj spisak postane javan i da se nikada ne zaboravi, i to ne zbog dolazećih izbora u okviru SANU, već kao konkretno svedočanstvo o izdaji srpskih nacionalnih interesa i vrednosti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Radivoje Marinović u 12.03.2023 20:38:57 h
     0 
A ne kažete kako ste došli do tih podataka. Dao vam ih Časlav Ocić, šizofreni paranoik, rodom iz Dalja, komšija Kneževićev. Ocić je pošteni hrvatski agent, ološu proustaški, smradovi antisrpski, cincarski i šiptarski
od Zoran u 12.03.2023 20:42:49 h
     0 
Pa uredniče Popoviću, zar je bulja šizofrenika Ocića toliko slatka da objavljuješ sve njegove paranoidne laži. Bolje je da izdrkaš taj olinjali kurčić ili zabiješ sebi dildo u guzicu nego da te jebe hrčak Ocić i da pušiš njegov osušeni jadni kurac, ološu gadni