Glas Javnosti

REAL PRVAK EVROPE:LUDILO! Ljulj pogodio za pobedu 3 sekunde pre KRAJA! (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Iskusni plejmejker na tri sekunde do kraja pogodio je šut sa poludistance i rešio pitanje pobednik.

Real Madrid je novi šampion Evrope! Košarkaši španskog velikana osvojili su titulu Starog Kontinenta, svoju 11. u istoriji, posle pobede nad Olimpijakosom u finalu u Kaunasu, gde je Serhio Ljulj izrastao u pravog junaka! Iskusni plejmejker na tri sekunde do kraja pogodio je šut sa poludistance i rešio pitanje pobednika - 79:78.




Držao je Olimpijakos utakmicu u svojim rukama. Na dva minuta do kraja imali su šest poena prednosti (78:72), da bi u poslednjih 120 sekundi usledila serija Reala na krilima Rodrigeza, koji je trojkom na 44 sekunde do kraja doveo Madriđane na poen zaostatka (78:77). 

Grčki tim je potom vezao nekoliko napada bez poenterskog učinka, da bi u finišu ispustio pobedu. Serhio Ljulj povukao je poslednji napad Reala i sa puno osećaja pogodio šut sa poludistance, dok je Olimpijakos u narednom posedu "ostao kratkih rukava" nakon promašaja Slukasa.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Rodrigez sa 15 poena, Tavares je uz 13 poena dodao 10 skokova, Hezonja je pomogao sa 12, dok su listu strelaca Olimpijakosa predvodili Vezenkov sa 29 i Kanan sa 21 poenom.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR