Glas Javnosti

RADI JAVNO DA NE IZGLEDA TAJNO

Vesti
Autor: Glas javnosti

Valjevski nevladin aktivista Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, manijakalno poziva svaki dan centralu BIA i traži prijem. Posle više desetina poziva, izašlo mu se u susret i zakazan mu je sastanak za danas u 15 časova, što je on i „pobedonosno“ objavio na svom Tviter nalogu.

Čeda podmornica je izabrao taktiku „Radi javno da ne izgleda tajno“,  čime zapravo nastoji da prikrije činjenicu da on insistira na kontaktima sa srpskom službom, a ne obratno.

Kako ekskluzivno saznajemo na današnjem sastanku sa srpskim bezbednjacima, Stojković je najveći deo sastanka pričao i svom kolegi Pjotru Nikitinu, ruskom opozicionaru, za kojeg je rekao da je navodno psihopata koji se leči u beogradskoj psihijatrijskoj klinici „Sunce“, da je lažni ruski disident, kao i da mu je sve dokaze o Nikitinovoj sprezi za ruskim specijalnim službama dostavila Nađa Živković Nikitin, njegova bivša supruga.

Pored navedenog, Stojković se upinjao da objasni da nema nikakve veze sa opozicionim aktivistom Draganom Murarom iz Obrenovca, kao i da je navodno laž da je angažovao imenovanog da sruši poslednji anriputinovski protest u Beogradu.

Takođe, negirao je i da je slao video zapise bolesnog sadržaja bivšoj supruzi Nikitina, kao i da mu je priču o nekontrolisanom mokrenju tokom snimanja emisije podmetnuo Nikola Sandulović, predsednik Republikanske partije.

Na osnovu svih raspoloživih saznanja do sada, evidentno je da mokri i znojavi Čeda nastavlja svoj pohod na stvaranju uslova da bude nosilac jedne od opozicionih lista na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji. I što je još važnije, „naš heroj“ Čedolino očekuje odličan rezultat.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR