Glas Javnosti

Predsednički izbori u Crnoj Gori: Da li je ovo pad Mila i njegove vlasti

Vesti
Autor: Glas javnosti

Manje od mjesec dana do predsjedničkih izbora, zakazanih za 19. mart, opozicija predvođena DPS-om nadojena je optimizmom. Za to se pobrinuo predsjednik Pokreta „Evropa sad“ Milojko Spajić koji je serijom javnih obmana, konfuznih i politički infantilnih poteza, od potencijalnog kandidata sa najviše izgleda, sebe nacrtao za politički odstrijel i diskvalifikaciju.

Lider grupacije koja je na oktobarskim lokalnim izborima potvrdila ranija istraživanja javnog mnjenja koja su stranci bivših ministara u vladi Zdravka Krivokapića obećavala vrtoglavi uzlet, zahvaljujući ekonomskom programu koji je maltene udvostručio prosječnu zaradu u državi, zapleo se, na radost svojih konkurenata, u mreži dugo izgovaranih neistina – i uzdrmao povjerenje birača kojima se predstavljao kao nova nada.

Odmah nakon što je ozvaničio namjeru da se kandiduje za predsjednika Crne Gore, krenula je politička kanonada stranaka opozicije, ali i Demokratskog fronta koji je u Spajiću prepoznao nezgodnu konkurenciju. Prvo se obrušila lavina starih optužbi iz DF-a čiji pojedini funkcioneri poput Nebojše Medojevića, lidera PZP-a, još od vremena kada su podržavali vladu u kojoj je sjedio, Spajića paradoksalno opisuju kao šarlatana, profitera i optužuju za razne mahinacije – od navodne ugradnje tokom zaduživanja države do učešća u švercu cigareta!-izvor Nedeljnik

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR