Glas Javnosti

Između geopolitičkih šahovskih tabla: Vrzić o ulozi KRIK-a i senci CIA u Srbiji

Politika
Autor: Glas javnosti

Istraživanje o tvrdnjama Nikole Vrzića da iza KRIK-a stoji organizacija koja sarađuje sa CIA nije pružilo konkretne dokaze ili izvore koji bi potvrdili ovu tvrdnju.

Nikola Vrzić je poznat po svojim stavovima i komentarima na geopolitička pitanja, uključujući odnose Srbije sa međunarodnim akterima kao što su SAD i EU. U različitim intervjuima i emisijama, Vrzić se često osvrće na međunarodne odnose, uticaj velikih sila, kao i na unutrašnje političke teme u Srbiji, ali konkretna tvrdnja o vezi između KRIK-a i CIA nije detaljno adresirana u dostupnim izvorima prilikom ovog pretraživanja.

Nikola Vrzić je aktivan u medijskom prostoru, posebno na platformama poput Sputnik Srbija, gde vodi svoje emisije i diskutuje o različitim temama, uključujući spoljnu politiku, ekonomske odnose i druge aktuelne događaje​. Pored toga, Vrzić se pojavljuje i u drugim formatima, kao što su intervju emisije na BALKAN INFO, gde iznosi svoje viđenje geopolitičkih odnosa i međunarodne politike​.



Vrzić često izražava kritičko mišljenje prema uticaju zapadnih zemalja na Balkan, uključujući i Srbiju. U jednom od intervjua izjavio je da krajnji cilj Amerike može biti potpuni slom Srbije, naglašavajući da su takve akcije usmerene direktno iz Vašingtona, a ne iz EU ili Prištine. Takođe je spomenuo da Srbija, uz podršku Rusije, može pružiti otpor zahtevima SAD-a​.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR