Glas Javnosti

HAOS KOD SOCIJALISTA! GRGUR: Osuđujem izjavu ministra Baste da se uvedu sankcije Rusiji, očekujem njegovu SMENU!

Politika
Autor: Glas javnosti

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Uglješa Grgur, reagovao je na izjavu ministra privrede u Vladi Srbije, a koja, kako kaže, nije u skladu sa državotvornom politikom i interesima Srbije. Grgur očekuje da Ivica Dačić, sa čije liste je Basta, pokrene njegovu hitnu smjenu.

U saopštenju se navodi: “Kao narodni poslanik i zamjenik predsjednika udruženja “Naša Drina“ nalazim se na listi “Ivica Dačić premijer Srbije“. Na toj listi se nalazi i Jedinstvena Srbija iz koje dolazi ministar Basta. Najoštrije osuđujem izjavu ministra privrede Radeta Baste da se uvedu sankcije Rusiji. Ministar ne smije da nastupa u svoje ime kod visokih državotvornih pitanja i njegovo je da vodi resor za koji je zadužen“, jasan je Grgur. 


Rade Basta

Grgur ističe da jedan ministar, kao pojedinac, ne može da traži od Vlade i svih ministara da interese države, kao ni svoje stavove usklade sa njegovim i da se izjasne kao on. 

“Mi iz udruženja “Naša Drina“ od naše koalicije na čijoj smo listi kandidovani, a to je “Ivica Dačić premijer Srbije“, sa čije liste je i ministar Rade Basta-tražimo hitno njegovu smjenu. Takav ministar ne može da zastupa ni našu koaliciju niti da bude član Vlade“, naglašava Grgur.


Grgur posebno naglašava da pruža bezrezervnu podršku Aleksandru Vučiću i politici mira i stabilnosti koju sprovodi

“Mi iz udruženja “Naša Drina“ podržavamo državotvornu politiku i svakodnevno dajemo podršku predsjedniku Aleksandru Vučiću“, kaže Grgur. 


“Još jednom od predsjednika naše liste na kojoj je kandidovana “Naša Drina“ tražimo da pokrene hitnu smjenu našeg kandidata u Vladi Srbije, a sada ministra privrede Radeta Baste“, zaključuje Grgur.

Podsjetimo, juče je ministar privrede u Vladi Srbije Rade Basta na svom instagram nalogu napisao da je za uvođenje sankcija Rusiji i da traži od Vlade Srbije i svih ministara da se izjasne po tom pitanju. Prvi u Srbiji je na njegovu izjavu reagovao Uglješa Grgur, objavom na fb i instagram nalogu, a čija sadržina je istovjetna njegovom saopštenju za nas. 


Glas javnosti/Adria.TV

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR