Glas Javnosti

PEVAČICE NA BAGERU: Na ovakvoj proslavi sigurno niste bili (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Nema veselja bez ića, pića i pjesme, pogotovo kada se slave jubileji ili obilježavaju bitni datumi. Upravo jedno takvo slavlje, postalo je viralni hit na društvenim mrežama, i to zahvaljujući pjevačici koja je čitav nastup održala iz kašike bagera.

NEMA veselja bez ića, pića i pjesme, pogotovo kada se slave jubileji ili obilježavaju bitni datumi. Upravo jedno takvo slavlje, postalo je viralni hit na društvenim mrežama, i to zahvaljujući pjevačici koja je čitav nastup održala iz kašike bagera.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa veselja u Srbiji, a na kojem se vidi kako tokom proslave u hangaru, dok gosti za stolom mezete prasetinu uz sokove i alkoholna pića, iza njihovih leđa nastupa pjevačica i to u radnom dijelu bagera, a sve to uz pjesmu Zorice Brunclik “Da zakopčam jeleče”.U jednom trenutku, kašika je počela da se pušta i diže, te i da kruži u krug, te je atmosfera postala još veselija. Mlada pjevačica, koja se našla unutar iste, bez zadrške je pjevala, kao da se nalazi na samoj bini, a ne da lebdi oko gostiju.

– Pa da se proslavi mašina – stajalo je u opisu snimka na Tviteru, koji je odmah po objavljivanju, postao viralan.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa veselja u Srbiji, a na kojem se vidi kako tokom proslave u hangaru, dok gosti za stolom mezete prasetinu uz sokove i alkoholna pića, iza njihovih leđa nastupa pjevačica i to u radnom dijelu bagera, a sve to uz pjesmu Zorice Brunclik “Da zakopčam jeleče”.

U jednom trenutku, kašika je počela da se pušta i diže, te i da kruži u krug, te je atmosfera postala još veselija. Mlada pjevačica, koja se našla unutar iste, bez zadrške je pjevala, kao da se nalazi na samoj bini, a ne da lebdi oko gostiju.

– Pa da se proslavi mašina – stajalo je u opisu snimka na Tviteru, koji je odmah po objavljivanju, postao viralan.

Ipak, ovo nije prvi put da gosti imaju čudne zahtjeve koji muzičari ispunjavaju. Podsjetićemo samo na dvije dame, jednu koja je pjevala takođe iz bagera, a prije toga, i čenlučila i iz pištolja, pa i na njenu koleginicu, koja je isto pucala iz pištolja dok se održavala svadba na bazenu prenele vecernjenovosti.ba.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR