Glas Javnosti

ZAVRŠENA OBDUKCIJA VANJE: Telo predato porodici, ovo će biti jedan od ključnih dokaza stravičnog zločina

Makedonija
Autor: Glas javnosti

Obdukcija tela 14-godišnje Vanje Gorčevske (Đorčevske) u Institutu za sudsku medicinu i kriminologiju u Skoplju završena je juče i telo je predato porodici, potvrđuju izvori iz istrage.

Analize nakon obdukcije, koje treba da utvrde uzroke smrti, kao i vreme kada je Vanja Gorčevska umrla su u toku i nakon što budu u potpunosti završene biće sačinjen obdukcioni nalaz, koji sa svim kompletnim podacima i analizama će biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu Skoplje.

 

Ovaj izveštaj će biti deo ključnih dokaza u istrazi ovog gnusnog događaja.

Vanjino telo pronađeno je u nedelju, a prema navodima policije i tužilaštva, počinioci ovog monstruoznog čina isti su kao oni koji su ubili Pančeta Žežovskog iz Velesa.

Osumnjičeni Velibor Manevski, Vlatko Kešišov i Bore Videvski su u pritvoru od 48 sati, koji ističe sutra.

Da li će biti zatražena dodatna mera, moraće da saopšti Skopski PSO.

Vanjinom ocu, osumnjičenom da je učestvovao u gnusnom činu otmice ćerke, koja je potom ubijena, juče je određen pritvor od dva dana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) raspisalo je juče međunarodnu poternicu za Ljupčom Palevskim Palčom, prvoosumnjičenim za otmicu i ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske i 74-godišnjeg Pančeta Žežovskog iz Velesa.

Iz Skopskog javnog tužilaštva saopšteno je da je za osumnjičenog Palevskog, koji je u bekstvu, izdat nalog po hitnom postupku za sprovođenje istrage o krivičnim delima otmice i ubistva. Njemu je danas Osnovni krivični sud odredio pritvor u odsustvu, koji će početi da se primenjuje nakon njegovog otkrivanja.

Glas javnosti / B06S

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR