Glas Javnosti

Od Kazablanke do Majdana – pakleni plan za Srbiju

Vesti
Autor: Glas javnosti

Svedoci smo da je usled haotičnih globalnih dešavanja Srbija, a posebno Beograd, postao Meka za najjače obaveštenje službe sveta i njihove regionalne satrape, i poligon za njihovo odmeravanje snaga, slično kao što je u 20. veku to bila čuvena Kazablanka.

Valjda zbog te stare angloamericke fiksacije da je Srbija dobar poligon za vežbu za nastup prema Rusiji, zbog koje je srpski narod već platio stravičnu cenu 90-ih godina 20. veka, danas je fokus njihovog interesovanja na „antiputinovskoj“ opoziciji koja je našla utočište u Srbiji.
Ne sumnjajući ni najmanje u njihove namere i spremnost da organizuju i sprovedu novi Majdan u Beogradu, koji je svim pridošlicama sa Istoka velikodušno otvorio svoja vrata, nameće se zaključak da su po principu „igraj sa onim što imaš“ taj posao, na našu sreću, poverili grupi apsolutnih amatera, skromnih kapaciteta i najblaže rečeno zabrinjavajućeg karaktera.

Tako je danas njihov „megafon“ propali advokat Čedomir Stojković zvani „Čeda podmornica“ na sreću bleda i neuspešna kopija čuvenih pijavica nakačenih na zapadne fondove iz 90-ih, poput uvek komičnog Nenada Čanka.
Nije ništa bolja situacija ni među „antiputinovskom“ opozicijom koja za sada samo sramoti poštenu rusku emigraciju sa početka 20. veka koja je doprinela kulturnom i naučnom procvatu Srbije, pa se sada gotovo sigurno generali carske vojske prevrću u grobu gledajući Vladimira Volohonskog i Pjotra Nikitina, ogrezle u veleizdaju, alkohol, promiskuitet, pa i ludilo. Kuda to vodi, istorija je već mnogo puta dala nedvosmislen odgovor…

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR