Glas Javnosti

NOVA PROVOKACIJA NA KOSMETU: Na srpsku kuću bačena eksplozivna naprava, šesti bombaški napad u ovom mestu

Vesti
Autor: Glas javnosti

Eksplozivna naprava, najverovatnije ručna bomba bačena je u dvorište kuće u Ranilugu. Oštećen je automobil, a tragovi gelera vidiljivi su i na garaži i drugim objektima.

Eksplozivna naprava bačena je noćas u dvorište kuće porodice direktora gimnazije u Kosovskoj Kamenici Milana Ristića u Ranilugu, a usled detonacije pričinjena je materijalna šteta.

Oštećen je automobil, a tragovi gelera, verovatno ručne bombe, vidiljivi su i na garaži i drugim objektima u dvorištu kuće.

Do napada je došlo 40 minuta nakon ponoći, prenosi RTS pozivajući se na neimenovane lokalne izvore u Ranilugu. Policija je izvršila uviđaj i otvorila istragu, rekao je izvor.

Ovo je šesti bombaški napad u Ranilugu u poslednja dva meseca, a počinilac, ili više njih, još nisu otkriveni. Prošlog meseca tri eksplozivne naprave bačene su u dvorišta kuća srpskih vlasnika i u tim napadima pričinjena je materijalna šteta.

Bomba je prvobitno bačena u dvorište kuće zamenika predsednika Opštine Ranilug Vladice Aritonovića, a potom je druga bomba bačena na kuću direktora predškolske ustanove Srđana Ristića.

Glas javnosti/K01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR