Glas Javnosti

NEKO SE IPAK BRINE O PORODILJAMA

Vesti
Autor: Glas javnosti

Kompanija “Appello d.o.o.” iz Beograda, koja već nekoliko godina uspešno uveseljava porodilje u Srbiji!

Za oko tri godine mukotrpnog rada, uz pomoć dobrih ljudi i odgovornih kompanija, uspeli su da isporuče oko 120.000 paketića svakoj porodilji u gotovo svim srpskim porodilištima.Paketići su se delili I u toku covid-a ,ali u smanjenim mogućnostima. Paketići su menjali izgled, veličinu, sastav, ali uvek su stigli tamo gde treba, uvek su davani prilikom otpusta iz porodilišta, i uvek su sadržali minimum najnužnijih proizvoda potrebnih bebama i njihovim mamama i tatama, u tim prvim važnim danima. U vremenima kada se mnogo priča o natalitetu, smanjenju populacije, svetskim krizama koje smenjuju jedna drugu, oni smatraju poklon za svako rođeno dete u Srbiji velikim uspehom, i ponosni su i srećni zbog tog uspeha!

Cilj je da svakoj novoj mami u Srbiji bude uručen paketić „Taši Taši“, za svako njeno novorođeno dete.

Trenutno sarađuju sa 52 porodilišta na teritoriji Republike Srbije i time pokrivaju 98,1% ukupnog broja državnih, i jedno privatno porodilište.

MOŽETE IH PRATITI I NA PROFILU: 
https://www.facebook.com/tasitasipaketi 

Vredno rade na tome da dogovore saradnju i sa preostalim porodilištima, jer im je svaka majka važna i dragocena.
Misija je da svaka porodica sa novorođenom bebom ili bebama u Srbiji dobije „Taši Taši“ paketić – bez obzira na materijalni i socijalni status, nivo obrazovanja, veru, rasu, nacionalnu pripadnost ili bilo kakvu različitost u odnosu na neke druge porodice.
Misija i vizija je ukazivanje pažnje majkama nakon porođaja koji je ogromna životna promena za celu porodicu.Želja je da budu među prvim babinarama.

Projekat nije ograničenog trajanja, tako da će se nastaviti sa podelom paketa, a želja zaposlenih je da oni vremenom postanu bogatiji i veći i da ih dobijaju sve majke novorođenih beba u Srbiji. U tim težnjama veliki podstrek pružaju na svakodnevne izjave zahvalnosti koje dobijaju putem društvenih mreža od mama koje su primile Taši Taši paket.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR