Glas Javnosti

MUSTAFA SANDAL SPREMA GALA SVADBU: Eminin bivši gostima plaća HOTEL i AVION (FOTO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Turski pevač i njegova mlada izabranica rećiće sudboonosno "da" početkom juna u večnom gradu.

Popularni turski pevac i bivši muž Emine Jahović, Mustafa Sandal za mesec dana izgovoriće sudbonosno "da" svojoj partnerki Melis Sutšurup. Pevač i njegova 19 godina mlađa izabranica venčaće se prvo u Rimu 3. juna, a gala proslavu će biti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će iskeširati 200.000 evra.


Proslavi će prisustvovati oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će se 10. juna organizovati "Grčko veče" u restoranu hotela, sledećeg dana ćebiti venčanje u bašti hotela, a kasnije će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti ručkom sledećeg jutra, piše u pozivnici.


Svi troškov idu na konto turskog pevača, koji je zakupio veći deo hotela za ovaj period. Na sajtu ovog luksuznog hotela proverili smo cene, za dve noći, koliko gosti ostaju, koštaju u proseku 500 evra. Što znači da će samo za smeštaj, pevač izdvojiti sumu od 40 hiljada evra. Ako se uzme u obzir da su cene avionskih karti u proseku između 300 i 500 evra, za taj luksuz Mustafa će platiti oko 30 hiljada evra.


Veliki broj turskih zvezda pevaće ta tri dana slavlja, za šta će Sandal platiti oko 100 hiljada evra. Kada je hrana u pitanju, sve će biti u organizaciji hotela, što će ga koštati oko 20 hiljada evra. Služiće se i najskuplji šampanjac, a biće i vatromet da upriliči slavlje. Po nekoj laganoj proceni, Sandala će sve ovo oslabiti  za nekih 200 hiljada evra, što mu neće predstaviti problem jer je trenutno jedan od najpopularnijih pevača u Turskoj, prenosi Kurir. 

Inače, njegova bivša žena Emina Jahović tužila ga je prošle godine, jer nije uplaćivao alimentaciju za decu, ali, sud je suspendovao slučaj. Pošto je podneo kontratužbu, Sandal je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1,8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR



 
 

HOROSKOP