Glas Javnosti

MULJAČINA! MILORAD GRČIĆ "BURAZERSKI" DELIO POSLOVE VREDNE VIŠE MILIONA EVRA: A službe i tužilaštvo - SPAVAJU!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Podsećamo naše čitaoce na OČIGLEDNE učinjene malverzacije BURAZERSKOG BIZNISA.

Primeri su očigledni:
Ulaznicu za PREDSTAVU kojoj su prisustvovali Darija KISIĆ i predsednik Aleksandar VUČIĆ plaćena je NAJVIŠE u ISTORIJI SRPSKOG POZORIŠTA i ovu predstavu je DRŽAVA SRBIJA, odnosno GRAĐANI preko ELEKTROPRIVREDE PLATILI više od 3 MILIONA EVRA odnosno 360 miliona dinara!

I to na taj način kao što je tadašnji NELEGALNI DIREKTOR EPS-a MILORAD GRČIĆ 23. JANUARA 2020. STAVIO POTPIS na UGOVOR sa firmom NITES, kojom inače RUKOVODI ROĐENI BRAT ministarke DARIJE KISIĆ, BOJAN KISIĆ.

Ono što ovaj ugovor čini „drugačijim i egzotičnim“ jeste partner firme NITES Bojana Kisića KHAOTICEN , koja je „toliko PROSPERIRALA u doba KORONE da ne možemo da izračunamo vrednost dodeljenih UGOVORA.

Ta firma KHAOTICEN je samo u ZA ŠEST MESECI od ELEKTRODISTRIBUCIJE BEOGRAD dobila poslove vredne više od 10 MILIONA EVRA!



Od EPS-a ugovore vredne više od 4 MILIONA EVRA, od SDPR-a ugovore vredne više od 2 MILIONA EVRA! Kriterijumi za dobijanje svih ovih poslova su ostali TAJNA i NEDOSTUPNI JAVNOSTI.

ODMAH POSLE IZBORA u JULU, FORMALNI vlasnik firme KHAOTICEN, NEBOJŠA NARIĆ osnovao  je ZAJEDNIČKU firmu NUMERATOR sa ČELNIM ljudima Vučićeve omiljene istraživačke agencije IPSOS, odnosno sa Markom Uljarevićem i Predragom Kurčubićem.

KHAOTISEN je godinama radila sa KAPITALOM upravo sa EGZOTIČNIH OSTRVA . Sa BRITANSKIH DEVIČANSKIH OSTRVA preko firme HADAR LIMITED i ove firme povezane sa najvišim funkcionerima SNS-a.

Firma Narića KHAOTICEN je:

2016. godine imala 21 zaposlenog i 9.000 evra dobiti,

2019. ima 16 zaposlenih, ali ima 22 miliona evra dobiti.

2021. u poslednjih šest meseci 16 miliona evra isposlovano i potpisano

Pogledati ugovor dat u prilogu:



Da li je ova burazerska podela NARODNIH PARA razlog što je Milorad Grčić, postao štićena ličnost da ga danas štiti  policijsko obezbeđenje od 12 članova stalnog obezbeđenja da ga voze u blindiranom Mercedesovom DŽIPU SA BLINKERIMA I U PRATNJI Audija  A8 takođe sa blinkerima kako se čak ni predsednik Srbije nevozi.

Očekujemo objašnjenje od nosioca vrhovnih vlasti u Srbiji da objasne građanima čime je Grčić zaslužio ovolike privilegije, kad se zna da je kao dugogodišnji direktor Elektroprivrede totalno ekonomski urušio EPS?!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Objektivno u 31.01.2023 11:20:33 h
     0 
Kako vas niej sramota Par dana pišete o nekakvoj obljubi (silovanje, vatanje, ljubljenje, štipanje....) i vidi se da je tekst naručen s ciljem da diskredituje imenovanog. Niko od vas tzv.novinara se nije potrudio da ode do Obrenovca, i proveri navode, upitima ka nadležnim institucijama-policija,tužilaštvo,sud,opština, poverenik i td.... Ne oljagaste devojku na pasja usta i vi znate šta je bilo a ona navodnone zna. Sram vas bilo dupeta jer obraza i nemate!
od Op u 31.01.2023 10:37:04 h
     0 
Citam vas portal a ujedno sam gradjanin Obrenovca Veze nema sve ovo sto ste napisali Apsolutno laz od teci do reci I kakvi blinkeri kakav A8 kakvo obezbedjenje od 12 ljudi Vi mislite da Obrenovcani to ne bi primetili Pa mi imamo 3 uzduz i 3 poprecne ulice