Glas Javnosti

MONSTRUOZNI SKANDAL (DRUGI DEO) TRESE OBRENOVAC! GRČIĆ OBLJUBIO SEKRETARICU (19): A nekad je dobio orden SPC! (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Moćnik Obrenovca i potpredsednik gradske opštine Milorad Grčić napastvovao je sekretaricu S.C. (19 godina) u sredu 25. januara u svom kabinetu, gde ju je obljubio.

Posle tog čina ona je otišla u Dom zdravlja da bi narednog dana podnela prijavu u Policijskoj stanici Obrenovac za napastvovanje, ekskluzivno je objavio Glas javnosti u prethodnom tekstu. 


Posebno saznajemo da je Grčić izvršio veliki pritisak na oca i oštećenu devojku "da sve zaborave", a to je uradio sa pozicije prvog čoveka SNS za Obrenovac. Otac oštećene devojke je inače savetnik direktora u TENT Obrenovac

Policija i tužilaštvo još se nisu oglasili povodom ovog nemilog događaja, a Glas javnosti će pratiti razvoj događaja.  

Glas javnosti podseća da je Grčić ne tako davno, 30. oktobra 2019. godine, dobio orden Svetih Novomučenika kragujevačkih Prvog stepena iz ruku vladike šumadijskog Jovana "za nesebičnu pomoć i ljubav prema Eparhiji šumadijskoj a posebno za zaskuge u obnovi hrama Svete Petke", što se jasno vidi iz videa u prilogu. 



Da li je Srpska pravoslavna crkva bila u pravu što je ovakvoj "moralnoj gromadi" dodelila orden, neka procene naši čitaoci! 

Grčić je, podsetimo, 23. decembra 2022. jednoglasno izabran za predsednika opštinskog odbora SNS Obrenovac gde su imali oko 3.500 glasova.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Marko u 31.01.2023 00:34:57 h
     0 
Vidi mu njusku ,i sve je jasno.
od Marko u 31.01.2023 00:40:50 h
     0 
Bruka gde je zakon.
od Cucko I deca u 29.01.2023 02:20:19 h
     0 
Prijava je povucena uz nagodbu sa SILOVANOM za 25 hiljada eura. Poruka za sve oceve ne budi sekretaricin Tata, sram te bilo Tata to si ti gajio..