Glas Javnosti

Miloš Biković se PUBLICI predstavio u NOVOM SVETLU: Snimio prvi singl

Vesti
Autor: Glas javnosti

Umetnik se predstavio publici u novom svetlu, kao pevač, laganom, plesnom numerom u stilu modernih latino hitova.

Glumac Miloš Biković, koji je očarao ne samo našu zemlju, već i Rusiju, svojim talentom, spremio je iznenađenje za svoje obožvaoce objavivši svoj prvi singl "Pleši sa mnom" na ruskom.

Umetnik se predstavio publici u novom svetlu, kao pevač, laganom, plesnom numerom u stilu modernih latino hitova.


Njegov trud nije bio uzaludan, te je juče dobio nagradu prestižnog ruskog magazina Voice za smeli iskorak. Na svečanoj ceremoniji u Moskvi okupio se umetnički krem Rusije, a srpski glumac je bio glavna zvezda.

"U toku priprema za ulogu snimio sam pesmu. Dobio sam nagradu magazina Voice za nju. Došao sam sa snimanja. Nisam skinuo ni šminku ni kostim tako da se nekako složilo. Prelio se lik sa platna u život", napisao je Biković na društvenim mrežama.


Dramskom umteniku ovo nije prvi izlet u muzičke vode. Sa muzičarem, Momčilom Bajagićem Bajagom je pre nekoliko godina otpevao duet "Darija", u sklopu promocije romantične komedije "Hotel Beograd", koji je postao hit među publikom.

- Numera je nastala kao znak zahvalnosti glumici Dijani Požarskajoj, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima - objasnio je ranije Miloš Biković.




Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR