Glas Javnosti

МИЛО ИЗМИШЉА НОВИ ДРЖАВНИ УДАР! Ухапшен радник у Острогу, Србија означена као кривац

Vesti
Autor: Glas Javnosti / pravda.rs

У среду рано ујутро полиција је претресла један стан у Никшићу јер се, према полицијским сазнањима, у њему крио дилер.

Међутим, уместо треженог припадника криминалног клана, у стану су полицијске снаге затекле Ж.С. српског држављанина са пријављеним боравком у Црној Гори који је у полицијској станици навео да је запослен у манастиру Острог као помоћни радник.

Полиција је, пише Побједа, пронашла три депеше које су означене као "војна тајна" и "строго поверљиво", којима се, наводно, најављују оружани сукоби и нереди у Црној Гори, у којима ће учествовати припадници јединице "Пантер" која уопште није део Војске, а ни МУП Србије.

- Командант ваше снаге под кодним називом "Јастреб" одустао је од операције. Пре оружаних сукоба у Црној Гори морате преузети два пакета који поседују шифре цц-24/1 и цц-24/2 - наводно стоји у депешама.

Црногорска Побједа наводи да садржај пакета није познат, али да се прецизно одређују задаци тајне јединице. Наводно, јединица ,,Пантер" требало је крајем 2019. године да заузме стратешке положаје, да врши извиђање, диверзију и чување стратешких положаја и објеката током сукоба.

Такође, Побједа тврди да се на дну пронађених папира налазе потписи директора БИА Братислава Гашића и Зорана Стојанова из српског Министарства одбране.

Црногорска полиција овим поводом се није званично оглашавала, а неми су остали и у тужилаштву ове државе, без обзира на то што је реч о тешким оптужбама. Није познато ни то да ли је ово покушај још једне конструкције наводног државног удара у Црној Гори или се ради о перфидној игри неке тајне службе. На ова питања одговоре би требало да дају државни органи Црне Горе. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR