Glas Javnosti

Miljenik Grobara prokomentarisao šta radi u slobodno vreme

Vesti
Autor: Glas javnosti

Kevin Panter dosta vremena provodi i na Tviteru, gde sa navijačima deli razne stvari, a u nedelju je posle treninga objavio šta će raditi u nastavku dana, a pred meč 11. kola ABA lige, protiv Studentskog centra koji je na programu ovog ponedeljka u 20 sati u Areni.

Jedanaesto kolo ABA lige završiće se ovog ponedeljka duelom između Partizana i Studentskog centra koji se igra u Areni i počinje u 20 sati. 

Najveća uzdanica crno-belih jeste njihov kapiten, Kevin Panter, koji se konačno oporavio od povreda i koji je ponovo postao lider ekipe, o čemu svedoče i njegove partije u Evroligi, gde je uspeo da sruši Monako, a potom i Olimpiju iz Milana.



Panter je veoma aktivan na Tviteru, voli da podeli sa navijačima razne stvari iz svog života, a u nedelju je posle treninga objavio šta će raditi u nastavku dana, a pred meč 11. kola ABA lige, protiv Studentskog centra.

- Vreme je da se vratimo Call of Dutyu (video igra) - napisao je Panter, a a navijači su pohrlili sa raznim komentarima.

Podsetimo, Partizan posle meča protiv Studentskog centra, čeka put u Kaunas, gde će u četvrtak, 14. decembra od 19 sati igrati protiv Žalgirisa.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR