Glas Javnosti

Samo nam je Simić potreban!

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Bez lažne skromnosti i moranja da budemo prvi i najbolji, jedini dobri, portal u kome rastu najveći krastavci u Srbiji, a čvarci su jeftini k`o „sedamdeset treće“ godine u Sefkerinu, javljamo sledeće :

Ivan Simić je najbolji analitičar političke pijace u Srbiji. Zašto to možemo da tvrdimo i bez suda javnosti odbranimo? Možemo i tačka. Pogledajte stari intervju advokata Simića, gledajte i slušajte, kao da je juče sniman. Udario Ivan na lekarsku mafiju, udario i – još je živ.

„Kontroverzni“ epidemiolog Kon preležao „policijski virus“ i ništa mu ne fali, a Bane Žandar, što ga hapsio , oteran u penziju. Nema više Baneta Žandara, prvog operativca slavne srpske policije. Još gore je prošao lekar Nestorović, isteran iz ekipe za borbu sa koronom, isterali pa uterali...znate već šta i kako. Od „Tanga u Parizu“ ga spasao advokat Ivan Simić, redak primer intelektualca sa mu..ma .

Od juče prepodne, gladiole se kupuju po Obrenovcu upola cene, a muškatle cvetaju u dvorištu dr Nestorovića i u kući Bore Kostića, golgetera
„Crvene Zvezde“ iz vremena Šekularca. Hrabri dr. Nestorović je danas velika fora u Beogradskom političkom bomondu. Bradati šmeker sastavlja vladu Beograda i spašava vaterpolistu Šapića da se ne udavi u plićaku „Beograda na vodi“.

Cena raste i advokatu Simiću. Raste, zaslužio je. Biće novca za beogradske kafane, za sisate pevaljke, voditelje jutarnjih TV programa, a nešto i da sačuva za crne dane, jer mu večni politički analitičari neće oprostiti podršku Nestoroviću. Čuvaj se Ivane Simiću večno glupih eksperata jer, glupost je večna a ti butaš jezik u pogrešnu rupu, a to je isto glupost pa, ko velim, da te oženimo za srpsku pravdu.

Sreću ne traži na talasu uspeha štićenika Nestorovića jer kolo sreće se okreće. Ne kupuj cigle za karijeru, traktor nemaš pa ti ni zemlja ne treba. Ostani naš dobri advokat i ne trkaj se sa „pinkovim“ starletama. Nama trebaš i mi te hoćemo kakav si bio a starlete... Imaju one bolje sponzore od tebe!

Tvoji drugovi i drugarice.

Sastavio Šone Ninin

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR