Glas Javnosti

LEGENDARNI SRPSKI GENERAL IZAŠAO IZ BOLNICE: Vladimir Lazarević ide kući posle 14 dana!

Vesti
Autor: Glas javnosti/Novosti/Sputnjik

General Vladimir Lazarević upravo je izašao sa VMA posle 14 dana provedenih u ovoj bolnici, u kojoj su mu lekari spasli život posle plućne embolije.

„Dobro sam, sad je sve pod kontrolom, ispada da je i ovaj put figurativno bilo po onoj ‘Ne može nam niko ništa‘, koju smo pevali još dok je postojao Prištinski korpus i dok smo se borili. Suština je da vera u bolje sutra, u bolje dane drži ljude i u najtežim trenucima.

Tako je bilo i kada je bila odbrana zemlje u pitanju, a i sada kada je bila odbrana od bolesti i za život“, kaže general Lazarević.

General navodi da mu sledi period rehabilitacije i daljeg kontrolisanja i čuvanja.

„Lekari s VMA zaista su uradili veliki posao, efikasno i za najkraće moguće vreme su me spasili. Imao sam emboliju pluća, to je bio infarkt pluća, radilo se o satima, moralo je blagovremeno da se interveniše. Sreća pa je moj sin Milan odmah prepoznao simptome, dao mi terapiju, a i brzo smo stigli na pravo mesto na našu VMA, gde su lekari uspeli da spreče dalju eskalaciju i evo posle 14 dana idem kući“, navodi general Lazarević.

Dok se borio na VMA brojni ljudi su mu direktno ili posredstvom porodice davali podršku.

„Javljalo se na stotine njih, kad sam ustao mogao sam i da pričam, ali su zvali i porodicu. Hvala svima koji su se interesovali, bili u mislima i molitvama sa mnom i porodicom“, ističe general Lazarević.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR