Glas Javnosti

КУМА ВЕРА ОТКРИЛА НА СУЂЕЊУ МАРЈАНОВИЋУ

Vesti
Autor: blic.rs

У београдској Палати правде данас је окончано рочиште у оквиру суђења Зорану Марјановићу, окривљеном за свирепо убиство супруге Јелене Марјановић у априлу 2016. године. На клупу за сведоке данас је позван отац окривљеног Зорана, Владимир Марјановић који је искористио законско право да не сведочи против сина.

- Ја мојим сазнањима не могу да допринесем расветљавању убиства моје снаје. Стога сам искористио право да не сведочим - кратко је рекао Владимир и наставио да из публике прати сведочење породичне куме Вере Вукомановић која је потом ступила на место за сведоке.Вукомановићева је до најситнијих детаља описала кобни дан када је на насипу у Борчи нестала млада певачица Гранда и Зоранова супруга Јелена. Вера је рекла да "практично живи с Марјановићима" и да "сваки дан од раног јутра до касне вечери проводи с њима."
То је био најобичнији дан. Ја сам код њих дошла око 7 ујутру, а Зоран, Јелена и Јана устали су нешто после 13 часова. Био је леп и сунчан дан, а Јеца је волела да тренира и трчи па су се договорили да изађу напоље. Дала је Јани да руча па су отишли. Узела сам да Зорици средим жуљеве на ногама и нисам могла да нађем ножић па сам позвала Јецу. То је било у 16.42. Рекла ми је да је у наткасни код кревета и замолила ме да ставим ручак. Била је задихана и кратко ми је рекла: "Трчим, видимо се после" - рекла је Вукомановићева на суду.
Према наводима оптужнице ураво је Вера особа која се последња чула с Јеленом пре убиства.

Она је испричала да је убрзо потом Владимир отишао у набавку али и да се брзо вратио и саопштио им да га је Зоран звао и рекао му да је Јелена нестала.

"Јана је цртала траву и рекла да се мама изгубила у њој"

Вера је испричала необичан детаљ. Она је открила да су убрзо сви кренули у потрагу за Јеленом, а да је њена и Зоранова ћеркица Јана, враћена кући. Дете је, како је испричала, одмах почело да црта.

- Сви су кренули у потрагу, Јану су вратили кући где је цртала траву и рекла да се мама изгубила у њој - посведочила је Вера јутрос у Палати правде.
На данашњем рочишту требало је да сведочи и Јеленина сестра Теодора Крсмановић, међутим она се данас није појавила јер је болесна. Наставак суђења је заказан за 9. март за кад је најављено њено сведочење.

Зоранова мајка није дошла јер се шлогирала
У суд је данас требало да дође и Зорица Марјановић, мајка окривљеног Зорана, али ни она није дошла. Зоран Марјановић је суду рекао да је она "добила мождани удар", а навео је да се то догодило због "лажираног писма у ком се окривљује за Јеленину смрт".
Адвокати су суду предали медицинску документацију којом су правдали Зоричин недолазак на суђење.

Зорица је иначе увек до сад користила право да не сведочи против сина, а за медије никада није хтела да прича. За њу се сматра да је најмистериознији члан породице Марјановић.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR