Glas Javnosti

Kostić zatražio prijem kod Švaba

Vesti
Autor: Glas javnosti

Vladimir Kostić, predsednik SANU, zatražio je prijem kod Klausa Švaba, formalno predsednika Svetskog ekonomskog foruma, a nezvanično vodećeg svetskog sataniste i nekrofila.

Kostić je planirao da u okviru SANU formira Institut za strateške studije koji će se baviti tzv. studijama budućnosti. Znači, izučavaće se od bioetike, preko GMO, pa sve do robotizacije. Poseban deo aktivnosti odnosiće se na istraživanja u okviru biolaboratorija, poput onih u Ukrajini, koje će se uskoro formirati u Srbiji pod plaštom Centra za četvrtu industrijsku revoluciju kojim rukovodi ministarka Jelena Begović.

Kostić za sve navedeno očekuje od Švaba ogromne finansijske donacije, ali i konkretnu unutrašnju i međunarodnu političku zaštitu.

Za realizaciju ovih satanističko-destruktivnih aktivnosti, Kostić je delegirao akademika Vasilija Krestića, kojem je i obećao pozamašan novčani fond za kupovinu glasova na predstojećim izborima u SANU koji su zakazani za 30. mart ove godine.

(Glas javnosti/vaseljenska.net)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Simona u 27.03.2023 10:44:46 h
     0 
E bolesni ustašoidi, nikad kraja Osićevim smešnim lažima. Šizofreni paranoid jedini još misli da je dedica Švab bitan u bilo čemu. Kostić bi i ako bi ga kojim slučajem video mogao samo da utvrdi koliku demenciju ima taj starac od 85 godina ne verujem čak ni da bi u ovim Švabovim godinama pederčina Ocić pristao da liže kurac toj nemačkoj olupini