Glas Javnosti

KOSTA, KECMANE, ČEKAMO TE! Da li odgovor u vezi sa vršnjačkim nasiljem leži u ovoj fotografiji!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Masakr koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" počinio Kosta Kecmanović (13) zavio je čitavu Srbiju u crno, zadao nam udarac svima, ali i otvorio brojna pitanja i nagađanja na koja niko nema odgovor

Ko je odgovoran, gde  je zapelo, kako i zašto je došlo do krvavog pira u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru u kojem je ubijeno osmoro učenika i domar - samo su neka od pitanja koja se nižu kao na traci pošto se iz minuta u minut pojavljuju nove informacije o ovom, za sada nezabeleženom slučaju u Srbiji.


Centralno pitanje, pak, svakako je zašto je trinaestogodišnji Kosta, dečak iz ugledne porodice i uzoran đak, odlučio da krene u krvavi pohod i ubije školske drugove i čitave porodice zavije u crno, a odgovor bi mogao da se krije u jednoj fotografiji koju je na svom profilu objavio Milan Antonijević.

- Ova stara fotografija iz parka pored osnovne škole Vladislav Ribnikar je poraz društva, a svi koji su doprineli da deca ovi pišu svom drugaru proteklih godina ili na to nisu reagovali, iako im je to posao, slobodno mogu da preuzmu i deo odgovornosti. Čekamo vas! #odgovornost - napisao je Antonijević na Tviteru uz fotografiju na kojoj piše "Kosta Kecmane. Pederu! Čekamo te".


Glas javnosti/Republika

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR