Glas Javnosti

KONAČNO OTKRIVENO! UHAPŠENI DEJAN PANTIĆ U POLICIJSKOJ STANICI NA JARINJU! Direktor tzv. policije: Ima iste uslove kao policajci

Vesti
Autor: Glas javnosti

Jedan od direktora takozvane "kosovske policije" Gazmend Hodža rekao je da se uhapšeni bivši policajac Dejan Pantić nalazi u policijskoj stanici na Jarinju i da "ima iste uslove kao i policajci u toj stanici" dodajući da su postavljene barikade onemogućile posetu porodice.

Kako je rekao, Pantić je smešten u policijsku stanicu na Jarinju zbog okolnosti koje su nastale nakon postavljanja barikada.

"Nisam siguran za porodicu, ali njegov advokat je bio prisutan kada ga je sud ispitivao. Sloboda kretanja u tom delu je ograničena, barikade su ono što je onemogućilo posetu", rekao je Hodža.

Iako Hodža za uskraćivanje posete Pantiću krivi barikade, porodica Dejana Pantića je juče došla do baze specijalnih kosovskih jedinica blizu prelaza Jarinje kako bi ga videla ili makar čula, ali im to nije bilo dozvoljeno.



"Živi u istim uslovima kao i naši policajci u toj policijskoj stanici. Ne spava na stolici, spava u krevetu, obezbeđuju mu se hrana, voda, lekovi koje mu prepiše lekar. Posetio ga je medicinski tim Euleksa", rekao je sinoć Hodža.

On je dodao da se "ne radi o bilo kakvom maltretiranju".

"Nema maltretiranja, fizičkog zlostavljanja ili uskraćivanja njegovih prava. Uslovi su takvi kakvi su u toj policijskoj stanici. Ali nijedno njegovo pravo nije povređeno. Policija je i njemu podelila ono što ima za sebe", dodao je Hodža.

Pantić je uhapšen 10. decembra na prelazu Jarinje.

Glas javnosti/Kosovo Online/Kallxo

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR