Glas Javnosti

IMA LI KRAJA NASILJU NAD SRBIMA?! Pripadnici ROSU PRETUKLI dva mladića u selu Jošanica kod Leposavića

Vesti
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Specijalne jedinice policije ROSU u selu Jošanica kod Leposavića maltretirali su i naneli telesne povrede mladićima L. Đ. (23) i Đ.M. (24), koji žive u tom selu.

Oni se nalaze na odeljenju hirurgije u KBC u Severnoj Mitrovici i njihovo stanje je pod nadzorom, ali za sada se osećaju dobro.

Kako je potvrdio Đ. M, on je L.Đ. su se automobilom kretali polako, kada su ih pripadnici Rosu zaustavili i izvukli uz automobila, a zatim počeli da udaraju u glavu.


"Nešto oko 19.30 krenuli smo polako kolima kroz selo da tražimo moj izgubljeni telefon. Vozio sam polako kada su na presrela dva džipa iz kojih je izašlo oko osam uniformisanih specijalaca.

Prišli su izvukli nas iz kola i počeli da maltretiraju. Udarali su nas u glavu u rebra i kada su shvatili da ovde živimo pustili su nas da odemo kućama. Obojica smo u bolnici na hirurgiji, bole nas rebra, ali za sada smo dobro na posmatranju", kazao je Đ. M.

On je dodao da slučaj nisu prijavili policiji.

Mladići na kućnom lečenju

Srpski mladići pušteni su na kućno lečenje iz KBC u Severnoj Mitrovici.

Dežurni hirurg u ovoj ustanovi Nikola Radojičić izjavio je da su oni pušteni posle pružene lekarske pomoći.

"Sinoć u kasnim večernjim satima na naše odeljenje primljena su dva pacijenta sa povredama glave. Nakon pregleda i dijagnostike uz konsultacije sa psihijatrom oni su danas poslati na kućno lečenje", rekao je Radojićić.


Glas javnosti/Kosovo onlajn

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR