Glas Javnosti

TOTALNA KATASTROFA: Ubica iz Mladenovca podržavao i branio dečaka koji je počinio masakr u školi

Hronika
Autor: Glas javnosti

Može se reći da su dva nezapamćena zločina na neki način povezana

Srbiju su u nedelji koja je iza nas zadesila dva užasna događaja: prvo je u sredu ujutru maloletni dečak ubio 8 đaka i čuvara u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru, a samo dan posle U. B. (21) ubio je 8, a ranio 14 osoba, u masakru koji je započeo u selu Dubona.

Sada se otkriva da su ova dva užasna zločina, po svemu sudeći, na jedan način povezana. Naime, kako je za Telegraf.rs rekao ujak jedne od žrtava U.B, horor u Duboni je počeo baš zbog rasprave ubice sa meštanima, a tema je bila masovno ubistvo u školi na Vračaru.

Kako kaže, čuli su da je U. B. bio sa nekim u automobilu kada je otišao da kupi cigarete i došao do ekipe mladih okupljenih kod škole.

– Branio je i opravdavao ovog malog koji je pucao u školi na Vračaru. Rekli su mu da ne može tako da govori. Misle da je to bila kapisla da ode po oružje. Selo je zavijeno u crno. Ljudima pored je zatvorio kuću. Deca su im bila za primer. I sin, i ćerka – dodaje on.

I sin našeg sagovornika, koji ima 12 godina je, kaže, odlazio sa drugarima do škole.

– Mogao je on da bude tamo. Ne znam ni da li da šaljem dete u školu ili ne. Ekskurziju sam otkazao, ne znam šta može da se desi. Decu su spasili probrani ljudi koji rade u Hitnoj pomoći. Pobijena su deca na pasji način. Priča se i da je ubio suačesnika, ali to niko ne zna – kaže ujak. Deca su sinoć, kaže, izlazila da ispred škole pale sveće.

– Da je moje dete stradalo moji bi morali da me ubiju, ne bih mogao da izdržim. Rekao sam policiji da se samo molim bogu da ga ne hapse, jer njemu popravke nema – zaključuje ujak.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR