Glas Javnosti

SERGEJ TRIFUNOVIĆ IMAO UDES: Devojka ga oborila s motora, GLUMAC BIO DROGIRAN!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Glumac Sergej Trifunović učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u Beogradu kada je njegovu "vespu" naleteo automobil kojim je upravljala devojka (23) sa probnom vozačkom dozvolom.

Tokom uviđaja utvrđeno je da je Trifunović vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa, kao i da nije imao dozvolu za upravljanje motorom. Saobraćajna nesreća dogodila se 28. maja na uglu ulica Mekenzijeve i Ivana Đaje na Vračaru.

- Trifunović je vozio vespu GTS. Na njega je prilkom ulaska u raskrsnicu naleteo "folksavegen polo" koji nije poštovao prvenstvo prava prolaza, već je nastavio kretanje i udario u motocikl. Prilikom udesa, Trifunović koji je nosio kacigu, pao je sa motora.

Vozač "pola" (23) je imao probnu vozačku dozvolu. Oboje su podvrgnuti alko-testu koji nije pokazao prisustvo alkohola u krvi. Međutim, testiranjem na psihoaktivne supstance kod Trifunovića je utvrđeno prisustvo kokaina i kanabisa - kaže izvor i dodaje da Trifunović nije negirao da je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.



On je zadržan u policijskoj stanici do 12 časova zbog prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu.

- Protiv oba vozača biće podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka - kaže izvor.

Inače, Trifunović je poznat po brojnim saobraćajnim preršajima -izazivanje udesa, vožnji u pijanom stanju, bez dozvole, vožnje neregistrovanog vozila, prelazak na crveno, preticanje preko pune linije...

Trifunović je takođe, pre tri godine izazavao udes pod dejstvom kokaina kada je udario u gradski autobus na Novom Beogradu.

On je 2019. uhvaćen u saobraćajnom prekršaju i na reci. Njega je rečna policija zaustavila na Savi u Beogradu, jer je vozio brzo gliser "sirej 220" u gradskoj zoni reke. Prema pisanju medija, Trifunović tada nije imao dozvolu za upravljanje gliserom.


Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR