Glas Javnosti

PRITVOR POMAGAČIMA UBICE IZ PRIBOJA: Pomogli mu da ilegalno pređe u Bosnu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio je pritvor za tri osobe iz Priboja za koje se sumnja da su u nedelju ujutru Igoru A. (28), policajcu koji je par sati ranije u pribojskom kafiću nasmrt pretukao Ervina Ć. (35), pomogli da pobegne u Bosnu i Hercegovinu.

Pritvor je određen pripadnici granične policije, devojci osumnjičenog, kao i njegovom rođaku i ocu, koji je policajac u penziji.

Sve troje terete se za pružanje pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Nezvanično se saznaje iz istrage da se došlo do saznanja da je Igor A. državnu granicu sa BiH, koja se nalazi nadomak Priboja, ilegalno prešao u nedelju u ranim jutarnjim satima.


Ubijeni Ervin ć.

Igor je rođen u Proboju, a u policijskoj službi je bio u Beogradu. On je u subotu, oko ponoći, u kafiću u Starom Priboju tri puta pesnicom udario u glavu E. Ć. kraj koga je stajao za šankom. Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između njih dvojice prethodno došlo do prepirke.

Od zadobijenih udaraca E.Ć. je pao na pod i izgubio svest, dok je I. A. napustio lokal. E.Ć. je preminuo u Opštoj bolnici Priboj usled, kako je utvrđeno obdukcijom, krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.



Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR