Glas Javnosti

HALUCINACIJE ILI DEMENCIJA VASILIJA KRESTIĆA

Vesti
Autor: Glas javnosti

Nakon jučerašnje izborne sednice SANU,  na kojoj je zloupotrebljena demencija i akutno psihičko stanje Vasilija Krestića, izabran je "astronaut" Zoran Knežević.


Naime, Krestić je vidnom psihičkom rastrojstvu, konfuzno i nepovezano pričao o lepku, bravi, izvesnim papagajkama i tome slično, umišljajući da baš njega neko prati, ako je on ikome uopšte i interesantan.

Iz navedenih razloga, apelujemo na nadležne zdravstvene institucije da reaguju i pomognu ovom našem posrnulom akademiku, koji je nažalost duboko zagazio u polje izdaje, što ne znači da ga ne treba sačuvati, ako ništa od zaborava kao primer transformacije kako se od nacionaliste i patriote, stiže do izdajnika.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Marko u 31.03.2023 20:46:58 h
     0 
Govna gadna ustaška, plaćenici hrvatskog agenta Časlava Ocića, šizofrenog paranoika . Rugate se srpskoj ikoni, jednom od najvećih srpskih ličnosti 20 i 21. veka, čoveku koji je razobličio hrvatske i ustaške gadove od Štrosmajera do Tuđmana, dobitniku njavećeg državnog ordena od predsednika Vučića. Fuj gadne balije, šiptari i ustaši. Držite se svbog pigmeja i pederčine Ocića, sve vam jebem ološu antisrpski. Uskoro ćete biti pohvatani i osuđeni za taj teroeristički aktr, cincarsko-pederska žgadijo
od Darko u 31.03.2023 20:57:19 h
     0 
Uh, ološu, oca vam ustaškog jebem. Gadi mi se da delim isti vazduh s vama, Pavelićevi sledbenici, gebelsovski lažovi, najgori smradu koji je ikada živeo u Srbiji
od SInđelić u 31.03.2023 21:02:19 h
     0 
Proklete ustaške podguzne mušice, plaćena šiptarska bagro. Jebo vas sve redom u redkaciji Časlav Ocić, ustaška plaćena hulja iz dalja, furunaš koji čitav život prima kurac u usta i bulju. Pljujete najčasnije Srbe u istoriji, šiptarska i balijska posrana izdajnička bratija.