Glas Javnosti

GUŠITELJ LJUDSKIH PRAVA I PROMOTER GENOCIDA U SREBRENICI: Doktor NESTOROVIĆ i tviteraši besni što će Milan Marić govoriti na PROTESTU!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Jedan od najistaknutijih zagovornika segregacije društva i diskriminacija po pitanju vakcinalnog statusa, promoter zaključavanja i maskiranja u prevodu promoter gušenja ljudskih prava uz sveopšte nasilje govori na protestu protiv nasilja.

Glumac Milan Marić biće jedan od govornika na sledećem protestu "Srbija protiv nasilja".

Youtube/Printscreen
foto: Glas javnosti

Tema sledećeg protesta, kako kažu organizatori, jeste obrazovanje. Zato je predviđeno da na njemu govore profesori, a pored njih i ovog puta biće glumci, ali i žrtve nasilja režima.

Kad je Milan Marić u pitanju, on je protestima do sad davao podršku na društvenim mrežama.

Međutim, pojavili su se glasovi na društvenim mrežama koji kažu da Marić nije adekvatna ličnost da bude govornik na narednom građanskom protestu "Srbija protiv nasilja".

"Jedan od najistaknutijih zagovornika segregacije društva i diskriminacija po pitanju vakcinalnog statusa, promoter zaključavanja i maskiranja u prevodu promoter gušenja ljudskih prava uz sveopšte nasilje govori na protestu protiv nasilja", napisao je na Tviteru Mario Bojić.


Sličnog mišljenja je i doktor Branimir Nestorović:

printscreen/youtube
foto: Glas javnosti


"Govornik na sledećem protestu je glumac Milan Marić. On je nesumnjivo sjajan mladi glumac, ali njegovi politički stavovi podložni su ozbiljnoj kritici, jer je ona globalistička i autošovinistička. Promoter genocida u Srebrenici koji se nikada nije setio srpskih žrtvi u Srebrenici", napisao je Nestorović.





A ubrzo su im se pridružili i drugi tviteraši sličnog mišljenja...




Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR