Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO GLAS SAZNAJE! ALBANSKI SPECIJALCI U CIVILU UPALI SA PUŠKAMA NA JEZERO GAZIVODE: Cilj im je bio da PUCAJU NA SVOJE, izazovu HAOS I OPTUŽE SRBE! (FOTO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Fatljum Šaćiri, komandant specijalne interventne jedinice Rosu, danas je na jezeru Gazivode na velikoj brani snimljen u civilu sa puškom! Sa njim u društvu bilo je još policajaca u civilu. 

Kako Glas javnosti ekskluzivno saznaje i fotografijama dokumentuje, glavni zadatak ove grupe bio je da u pogodnom trenutku, kad dobiju mig Aljbina Kurtija i međunarodne zajednice, zapucaju na svoje kolege u uniformama koji su upali na branu i izazovu potpuni haos. 

Na taj način za incidente bi bili optuženi Srbi sa severa Kosova i Metohije. 

Ovo opasno podmetanje u napetim situacijama ili ratnim dejstvima poznato je kao operacija lažne zastave (False flag operation).

To je jedna pseudo-operacija, za sve tajne operacije i slične aktivnosti kao što su oružani i teroristički napadi, atentati ili sabotaže koje preduzima neka država ili organizacija na način da je pripiše nekoj drugoj, najčešće suparničkoj državi ili organizaciji ili u ovom slučaju pojedincima u propagandne svrhe.




Upravo na ovu mogućnost večeras je upozorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost ukazao na mogućnost izvođenja operacije pod lažnom zastavom od strane Kurtijevih snaga, i pozvao je naše ljude da obaveste javnost ako dođe do toga.

- Poštujte Euleks i Kfor, ukažite na to ako vidite da druga strana ubacuje specijalne jedinice sa maskama na licu da izvedu napad na Euleks i Kfor, pa da to pripišu Srbima. Iz obaveštajne agencije su nam na to ukazali večeras na sednici - poručio je predsednik Vučić Srbima sa Kosova i Metohije. 



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR