Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO! AFERA OBLJUBA U OBRENOVCU: Grčić dao sekretarici 25.000 evra u kešu DA ĆUTI i SVE ZABORAVI!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Milorad Grčić, moćnik Obrenovca iz redova SNS i bivši direktor EPS-a, dao je svojoj sekretarici Suzani Crvenković čak 25.000 evra u gotovini, samo da ćuti i "zaboravi" sve detalje obljube, odnosno velike afere koja danima trese Obrenovac, ekskluzivno saznaje Glas javnosti, iz izvora bliskog Grčiću.

Podsetimo, predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić napastvovao je svoju sekretaricu Suzanu (19 godina) 25. januara u svom kabinetu, gde ju je obljubio.

Posle tog čina ona je otišla u Dom zdravlja da bi narednog dana podnela prijavu u Policijskoj stanici Obrenovac za napastvovanje. 

Detalje koje je Glas javnosti naveo, podsetimo, potvrdilo je i dvoje čitalaca Glasa javnosti iz Obrenovca!

Posebno saznajemo da je Grčić izvršio veliki pritisak na oca i oštećenu devojku "da sve zaborave", a to je uradio sa pozicije prvog čoveka SNS za Obrenovac. Otac oštećene devojke je inače savetnik direktora u TENT Obrenovac

Policija i tužilaštvo još se nisu oglasili povodom ovog nemilog događaja.

Suzana Crvenković se ubrzo oglasila po Grčićevom nalogu i nevešto pokušala da negira nemio događaj. Ona se u pismu redakciji Glasa javnosti ogradila od svega i rešila da, po Grčićevom savetu,  "sve zaboravi". 

Sada joj je, očigledno, motiv još veći i zove se - 25.000 evra u kešu!





 

 

 


Glas javnosti je odgovorio Suzani: 























SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Ha u 07.02.2023 22:15:26 h
     0 
Omasili ste 100.000€ A cek i da je dao 25.000€,zar ne bi trebalo da pisete vise o tome zasto je otac savetnik direktora a ujedno i ginekolog na TENT B unovcio svoju cerku Ili da pisete o njegovim dugovima i kako bezi sa posla kad dodju da naplate