Glas Javnosti

UČESTALE KRAĐE U NOVOM SADU! Kradu gorivo iz automobila, policija nemoćna

Društvo
Autor: Glas javnosti

Poslednjih meseci sve više Novosađana se žali na jedan fenomen, koji je možda i najkarakterističniji upravo za razdoblje devedesetih u Srbiji - a to je krađa goriva.

U protekla dva meseca redakciji 021.rs obratilo se više građana sa žalbom da im neko krade gorivo iz rezervoara, a objave u vezi sa ovim problemom delili su Novosađani i na društvenim mrežama.

"Hteo bih da vam ukažem na problem krađe benzina iz automobila. U proteklih mesec dana već drugi put su mi iz auta izvukli gorivo.  Znam da je praktično nemoguće sprečiti ovakve krađe i osećamo se nemoćni u ovakvim situacijama, pa bi mala uteha bila kada bi se barem čulo za ovaj problem", napisao  je jedan čitalac redakciji 021.


"Krećem na posao i vidim čep rezervoara pored kola. Upalim, lampica se automatski pali, izvučeno sve do dna. Ovo mi se dešava već drugi put", požalila se jedna korisnica.

Novosađni su ogorčeni jer  krađu u vrednosti od 3.000 dinara  policija samo evidentira ali neće rešiti taj slučaj. Još jednom je sistem učinio sve da zaštiti kradljivce, mišljenja su pokradeni ljudi.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR