Glas Javnosti

MEMEDOVIĆ U DOLINI JADRA: Gorak je hleb koji smo danas jeli! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Voditelj Jovan Memedović snimio je reportažu u selu Gornje Nedeljice, nakon čega je preko svog Instagram naloga postavio pitanje: da li imamo gde da budemo, čemu da se vratimo?

Kako prenosi portal Nova, Memedović je objavio nekoliko snimaka razrušenih kuća i pustog sela koje je snimio dok se vraćao ka Beogradu i napisao:

- Upravo smo u dolini Jadra završili snimanje novogodišnjeg specijala. I ovo bi trebalo da bude emisija o raznovrsnosti trpeze u našoj zemlji, ali gorak je hleb koji smo danas jeli - napisao je Memedović i dodao:

- Mnogo je napuštenih sela i oronulih kuća po Srbiji, a sad i ovo. Više nije pitanje opstanka ili povratka selu, prirodi, već pitanje opstanka svega toga. Da imamo gde da budemo, da imamo čemu da se vratimo.

Memedovića ljudi širom Srbije baš cene i vole, prate njegove izjave i priče, i ako on nešto kaže, to će probuditi mnoge one koji nisu bili zainteresovani ovom pričom, kao i one koji misle da im je Jadar geografski daleko i da nemaju čime da brinu. 

Napomenimo i to, meštane Gornjih Nedeljica  posetili su  i naši proslavljeni glumci, među kojima su bili Anita Mančić, Svetlana Ceca Bojković, Tihomir Stanić i Dragan Mićanović, koji su im pružili podršku i istakli da "rudnik u dolini Jadra ne dolazi u obzir".


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR